Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Εξαπλάτανος - Πέλλα (2-0)4-0. Χαιρέτα μας τον... Τετρα-πλάτανο! Με γκολ αυτοί, σέντρα εμείς... συνεχίστηκε ο κατήφορος!

Τι να πει κανείς περισσότερο όταν περιμένει εγωϊσμό και μια καλύτερη αντίδραση μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, κι αντ' αυτών δέχεται μία ακόμα 4άρα και μάλιστα από αντίπαλο που θεωρείται στα «κυβικά» μας; Τραγική απόδοση, άθλια εμφάνιση, δίκαιος διασυρμός ειδικά σήμερα, από μια πολύ καλύτερη και πιο διψασμένη ομάδα που μας βρήκε «μπόσικους» και μας «γλέντησε». Κλείσαμε έτσι τον πρώτο γύρο με «συνέπεια», δηλαδή όπως ακριβώς τον αρχίσαμε...
Το «Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς», όπως πολύ εύστοχα το έγραψε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο η ΕΦ.ΣΥΝ. για την επίδειξη πυγμής της ΕΕ προς το παράλληλο πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης, μάλλον καλύπτει απόλυτα για να περιγράψει ότι διαδραματίσθηκε σήμερα στο γήπεδο του Εξαπλατάνου. Ο δικός μας αγωνιστικός προγραμματισμός και προσανατολισμός για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν ήταν ούτε παράλληλος, ούτε κάθετος, ούτε διαγώνιος. Ήταν απλά χωρίς αρχή και τέλος! Ούτε οι απουσίες, ούτε ο τραυματισμός του Σιαματά στο ξεκίνημα, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το κακό αποτέλεσμα και κυρίως την άσχημη εμφάνιση.
Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, παρά μόνο με την διαπίστωση ότι μάλλον «μπλέξαμε» και βαθμολογικά, αφού αντί να έχουμε το βλέμμα ψηλότερα, πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα κοιτάζοντας χαμηλότερα, παραθέτω τους σκόρερ του σημερινού αντιπάλου μας και την σύνθεση της ομάδας μας: 
Σκόρερς: Τσόρμπας (10',35'), Μποζίνης (65') και Λεμονάκης (90+).
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Παναγιωτέλης, Πέικος, Σιαματάς(Παλιάικος), Σαρτίνας(Σιάγκας), Κούμπους, Καμπούρης, Μπουράκης, Καρασμάνης(Μπρατσούδης), Γάκης, Καραπίττας.

Μια προσφορά από την

Δεν υπάρχουν σχόλια: