Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας και τη λαμπερή παρουσία της Χρύσπα!

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας διοργανώνει φέτος τον ετήσιο χορό του την παραμονή των Χριστουγέννων Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 και δεν υπόσχεται απλά, αλλά εγγυάται... Σας προσκαλεί όλες και όλους στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του στο Music Hall - Restaurant Αναμνήσεις και  σας δίνει μόνο εγγυήσεις, όχι υποσχέσεις για μια βραδιά αξέχαστη γεμάτη διασκέδαση, γλέντι και εκπλήξεις!!! 
Εγγύηση η άψογη εξυπηρέτηση και το άριστο κλίμα του μοναδικού Music Hall - Restaurant Αναμνήσεις, με τον πλήρη εξοπλισμό σκευών, το εξαιρετικό service, το ευφάνταστο art de la table! Την εγγύηση της βραδιάς για κέφι, χορό και ξεφάντωμα όμως αποτελεί, η υπέροχη σκηνική παρουσία και μαγική φωνή της Χρύσπα που θα είναι μαζί μας μέχρι το πρωί με όλο το επιτελείο της! Τις μεγάλες επιτυχίες της "Τώρα", "Μου κάνει πλάκα ο Θεός", "Φεύγω για το επτά", "Αν δεν υπήρχες", "Άντρες 100%", "Πόσα χρωστάω", "Καθρέφτης", "Μέχρι εδώ", "Σ” ευχαριστώ που έφυγες", και "Όσο πιο πολύ με πληγώνεις" που την καθιέρωσαν στη μουσική σκηνή, λίγο πολύ όλοι και όλες τις έχουν τραγουδήσει.
Εκπλήξεις κατά την διάρκεια της βραδιάς, κι από την μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα που θα κληρωθούν!!!
Ο σύλλογος αναλογιζόμενος τα σημεία των δύσκολων καιρών για όλους μας απόρροια της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, εξασφάλισε προσιτές τιμές, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί κάθε βαλάντιο: Τιμή κάρτας κατ' άτομο μόλις 5€ και τιμή φιάλης 70€!!!
Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος ευχαριστεί θερμά όλους του χορηγούς για τις προσφορές τους. Ιδιαίτερα δε τον Μπιγλυκούδη Νίκο, Υδραυλικά - Καλοριφέρ - Κλιματιστικά - Ηλιακά για το μεγάλο δώρο-έκπληξη της Λαχειοφόρου Αγοράς
Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τους ανθρώπους της διοίκησης.
Έλα δίπλα στην ομάδα, στήριξε την προσπάθεια!



Δεν υπάρχουν σχόλια: