Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Αύριο Δευτέρα η επίσημη έναρξη της φετινής προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος

Διανύουμε τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα και οι εναπομείναντες αδειούχοι προσπαθούν να εκμεταλευθούν αυτή την περίοδο, για κάποια από τις τελευταίες θαλασσινές τους εξορμήσεις. 
Στον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας το κεφάλαιο ολιγοήμερες ή πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές για διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές κλείνει και ουσιαστικά σήμερα,(τυπικά λίγο αργότερα για απειροελάχιστες εξαιρέσεις ποδοσφαιριστών, που δεν είχαν την ευκαιρία για κάποιους λόγους να τις προγραμματίσουν νωρίτερα), αφού αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στις 6 το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας αρχίζει κι επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδο με την πρώτη ημέρα της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ήδη ενημερωμένοι όλοι, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι για το αυριανό ραντεβού στο γήπεδο, με την πρώτη συνάντηση ουσιαστικά παρουσίας και γνωριμίας νέων και παλιών μελών της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Αφήνουμε τα μαγιώ στην άκρη, τις ακροθαλασσιές, τα ηλιοκαμένα λυγερά κορμιά και τις ατέλειωτες καλοκαιρινές νύχτες, κι όλοι μαζί ενωμένοι πρώτα απ' όλα με υγεία και απολύτως απαραίτητα την αγάπη, την διάθεση, την προσπάθεια, την δουλειά, την αυτοπεποίθηση, την αλληλεγγύη, το ταλέντο και τις φιλοδοξίες, να καταφέρουμε και φέτος το καλύτερο για την ομάδα μας και ότι επιθυμεί και προσδοκά μέσα απ' αυτή, ο καθένας ξεχωριστά. Καλή χρονιά λοιπόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ανώνυμος είπε...

Θα ειμαστε εκει για να δουμε την νεα ομαδα του χωριου. Μπομπος