Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησε αισίως η φετινή προετοιμασία του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Τη Δευτέρα το απόγευμα, κάτω από αρκετά καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες και αρκετό φίλαθλο κόσμο, πραγματοποιήθηκε αισίως η πρώτη φετινή προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.
Άπαντες σχεδόν παρόντες, δύο μόνο δικαιολογημένες απουσίες και 24 συνολικά ποδοσφαιριστές υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Νινιατσούδη και του γυμναστή Γιάννη Χαρπίδη, συμμετείχαν στην πρώτη φετινή προπόνηση της ομάδας μας. Το ρόστερ όπως ανακοινώθηκε κι από τον πρόεδρο, αναμένεται να συμπληρωθεί με τουλάχιστον δύο ακόμα προσθήκες, ίσως και μία τρίτη αν προκύψει αναγκαιότητα και βρεθεί κάτι εξαιρετικό.
Πριν την έναρξη της προπόνησης το λόγο πήρε εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος Βασίλης Στεφανίδης κι αφού καλωσόρισε του καινούργιους, ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Στην συνέχεια μίλησαν ο προπονητής Κώστας Νινιατσούδης και ο γυμναστής Γιάννης Χαρπίδης και μετά το καλωσόρισμα και τις απαραίτητες ευχές, παρουσίασαν επιγραμματικά τις σκέψεις τους για το πλάνο και το τρόπο δουλειάς τους, κυρίως για την περίοδο της προετοιμασίας. Υπόσχεση δόθηκε τόσο από την διοίκηση, όσο κι από το τεχνικό τιμ, ότι πέραν των υπολοίπων σε ότι αφορά τη εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου, θα υπάρχει συνεχής επαφή και επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να αντιμετωπίζεται άμεσα το παραμικρό πρόβλημα.
Πολλές ευχές κι από μένα πρώτα ως φίλο του συλλόγου, κι έπειτα ως μέλος της διοίκησης, για υγεία, με συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες.












































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα με αυτο το ροστερ οχι μονο 2-3 προσθηκες χρειαζεται η ομαδα για να ειναι ανταγωνιστικη αλλα 8. Στις τελευταιες θεσεις θα ειναι η ομαδα και θα το δεις Πετρο.

Πέτρος Κάνος είπε...

Το που θα είναι η ομάδα και τι θα έχει καταφέρει φίλε 1:01, άστο να το δούμε στο τέλος της περιόδου. Για το ρόστερ τώρα που να φανταστώ το είδες στην χθεσινή "πρώτη" και διαπίστωσες ότι χρειάζεται 8 προσθήκες και όχι 2-3, και να φανταστώ επίσης ότι γνωρίζεις και τα 14 ρόστερ της κατηγορίας, οπότε να μας πεις κι εμάς ποιων ομάδων είναι αυτά τα φοβερά και τρομερά ρόστερ των οποίων να διαβάσουμε και μερικά όνοματα, που σε τρόμαξαν τόσο πολύ ώστε να θεωρείς ότι το δικό μας ρόστερ με 3 ουσιαστικά αποχωρήσεις και περίπου 10 ίσως και περισσότερες προσθήκες, θα είναι από τα αδύναμα της κατηγορίας στις τελευταίες θέσεις; Να μας ενημερώσεις κι εμάς μήπως και τρομοκρατηθούμε και ξαναβγούμε στις αγορές, γιατί εμείς που παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα της κατηγορίας, δεν διαπιστώσαμε καμία ομάδα να γίνεται μεγαθήριο, εκτός από 2-3 που απλά φαίνεται να συμμαζεύτηκαν όπως οι Εδεσσαϊκός και Μάνδαλο ή κράτησαν τον ίδιο καλό περσινό κορμό όπως ο Εξαπλάτανος. Να σου πω και το σπουδαιότερο κατ' εμέ, ο περσινός Αλμωπός δεν υπάρχει φέτος στην Α1, όλες οι αξιοπρεπείς αγωνιστικά ομάδες, θα χάνουν και θα κερδίζουν βαθμούς παντού και θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για τις κορυφαίες θέσεις, φυσικά αν δεν δούμε φέτος περίεργα πράγματα άλλων ετών.
Λοιπόν ας αφήσουμε τη μιζέρια και την εσωστρέφεια στην άκρη, ας στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας, που είχε και πρόσθεσε και φέτος στις τάξεις της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει καλό τεχνικό τιμ, το αξίζουν όλοι είτε στο τέλος καταφέρουν τους στόχους της ομάδας, είτε όχι. Κέρδη αγωνιστικά ήδη έχουμε, όπως βέβαια και διοικητικά με την συμμετοχή τόσων ανθρώπων, κι αυτά, όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα πιστεύουμε κι ελπίζουμε ότι θα προσαυξηθούν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, στο τέλος της φετινής περιόδου.