Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Πρωτάθλημα Α1 ερασιτεχνικής - 4η αγωνιστική: Μ.Α. Πέλλας - Μ.Α. Αρσενίου

Η ομάδα μας αύριο Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 στις 3 το μεσημέρι, δίνει τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα και τον τρίτο φετινό για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής, υποδεχόμενη τον νεοφώτιστο Μ.Α. Αρσενίου.
Απόλυτα προσγειωμένη από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, πολύ πιο αποφασισμένη, θα προσπαθήσει κι ευελπιστεί να τα καταφέρει, να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, μετά την επιβλητική πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου την Τετάρτη. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα μας κι αυτή την αγωνιστική, όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για νέα αποτυχία. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναπληρώσουν επάξια, τις όποιες απουσίες και να δείξουν την αξία και το ταλέντο τους.
Ο Μ.Α. Αρσενίου μπορεί να έχει μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες, όμως έχει δείξει μέχρι τώρα ότι δεν πρόκειται για εύκολο αντίπαλο, διαθέτοντας καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, με κάποιους να έχουν αγωνιστεί μάλιστα επί σειρά ετών σε εθνικές κατηγορίες. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Μ.Α. Αρσενίου στο πρωτάθλημα είναι: Αρσένι - Εδεσσαϊκός 0-3, Αμπελειές - Αρσένι 2-2, Αρσένι - Εξαπλάτανος 0-2.
Ο κόσμος που χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους μετά το τέλος της άτυχης αναμέτρησης με τις Αμπελειές, είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται και πάλι στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Πέλλας, δίνοντας την παραπάνω ώθηση και στήριξη στην νεανική μας ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: