Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας: Μ.Α. Πέλλας-Μ.Α. Όρμας (3-0)6-1. No comment

Σ' ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία σοβαρή κριτική και σχόλιο, ο Μ.Α. Πέλλας έκανε το αυτονόητο και προκρίθηκε άνετα στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Το σκορ αρκετά μεγάλο και θα μπορούσε ίσως να ήταν και πολύ μεγαλύτερο αν οι πολλές ευκαιρίες έβρισκαν στόχο, εντούτοις η Πέλλα αν εξαιρέσει κανείς το αρκετά καλό πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου που κυκλοφόρησε την μπάλα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου κι έβγαλε καλά οργανωμένες ομαδικές επιθέσεις, δεν έθελξε γενικότερα με την απόδοσή της.
Τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν το αποτέλεσμα της σημερινής αγωνιστικής προσπάθειας της ομάδας μας, που περισσότερο όμως θύμισε χαλαρή προπόνηση, παρά επίσημο αγώνα κυπέλλου. Κι αυτό γιατί πρωτίστως ο αντίπαλος ήταν προφανέστατα πολύ αδύναμος, ενώ δευτερευόντως με δεδομένη την πρόκριση, η ομάδα μας δεν προσπάθησε να ανεβάσει ταχύτητα, έχοντας το μυαλό περισσότερο στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, παρά στο σημερινό. Το μόνο σχόλιο που μπορεί να γίνει, είναι για τα εφτά τέρματα που επιτεύχθησαν.
Το τελικό 6-1 μάλλον κολακεύει την φιλοξενούμενη, που δυσκολευόταν να περάσει ακόμα και τη σέντρα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα. Τα τέρματα της Πέλλας Μπρατσούδης(10',25), Μπουράκης(30'), Ρέκος Β.Ι.(55'), Κατσαμακτσής (60'), Σαλίκας(πέναλτι 70'). Επίσης ο Κατσαμακτσής στο 20' τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ εντός περιοχής και σε θέση πλάγια δεξιά. Τα τέρματα ήταν όλα ωραία σε εκτέλεση, αλλά αυτά που ξεχώρισα προσωπικά ήταν αυτά που είχαν και μια «πινελιά» ομαδικής δημιουργίας. Αυτά ήταν το δεύτερο του Μπρατσούδη, όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του μετά από συνεργασία τριών ποδοσφαιριστών και με άπιαστο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, του Μπουράκη με μισοτακουνιά μετά από πολύ γρήγορη επίθεση από αριστερά και πάσα του Μπρατσούδη και το ωραιότερο της ημέρας, με τον Ζώγα να περνάει όποιον έβρισκε μπροστά του από δεξιά να πασάρει ιδανικά την κατάλληλη στιγμή στον Κατσαμακτή, κι αυτός με την εκτελεστική του δεινότητα να την στέλνει στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Το γκολ της τιμής για την Όρμα πέτυχε ο Νούσης στο 80', όταν μετά από λάθος απόκρουση της άμυνας της Πέλλας αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Βουδούρη και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η μοναδική τελική προσπάθεια των φιλοξενουμένων με προϋποθέσεις σε ολόκληρο το 90λεπτο!
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση
Η σύνθεση της Πέλλας(Νινιατσούδης-Χαρπίδης): Μουρζίδης (Βουδούρης), Παναγιωτέλης (Γκόγκαλης), Ίμπας, Σιαματάς, Παλιάικος, Ζώγας, Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Μπρατσούδης (Ρέκος Β.Ι.), Κατσαμακτσής, Σαλίκας. Απόντες: Στάγκος, Καρασμάνης, Μυτακόπουλος, Μαρκόπουλος, Πλιόγκας, Πανταζίδης










Δεν υπάρχουν σχόλια: