Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Roma Caput Mundi 2017: GALLES – GRECIA (0-0)0-1. Έκλεισε νικηφόρα το τουρνουά, άνοιξε λογαριασμό για το μέλλον - Στους πρώτους σκόρερς του τουρνουά ο Κατσαμακτσής

Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το διεθνές τουρνουά "Roma Caput Mundi 2017" η μικτή ομάδα Νέων της Ένωσης μας επικράτησε με σκόρ 0-1 των νέων της Ουαλίας.
Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο όπου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και αναλώθηκε στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες η Μικτή μας ομάδα θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκόρ όταν στο 27ο λεπτό του αγώνα ο Πασσαλής από το ύψος της περιοχής και πλάγια θέση σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς σωτήρια .
Στο δεύτερο ημίχρονο η μικτή μας ομάδα μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι αναζητώντας το γκόλ. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, η Μικτή μας ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο 73ο λεπτό του αγώνα όταν ο Βλαδοβίτης από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής με δυνατή σέντρα-σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα .
Η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών ήταν συγκινητική και δεν υστέρησε κανείς.
Η μικτή μας ομάδα έκλεισε επιτυχώς το τουρνουά με δύο νίκες και μία ήττα καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον όμιλο της, πίσω από τη πρώτη και αήττητη Ρουμανία που νίκησε σήμερα με 1-2 την Λάτσιο και θα αγωνιστεί αύριο στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Αλβανία στις 10:30 πμ στο Stadio Anco Marzio. 
Στους πρώτους σκόρερς αυτής της φάσης της διοργάνωσης, συγκαταλέγεται ο δικός μας Κυριάκος Κατσαμακτσής με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο τουρνουά, όσα και οι Koulan(Cr Lazio), Biccari(Italia LND) και Gheorghe(Romania).
Η ομάδα μας επιστρέφει το Σάββατο 4-3-2017 με γεμάτες της αποσκευές της με τις πολύτιμες εμπειρίες και τα θετικά σχόλια που αποκόμισε πραγματοποιώντας την καλύτερη παρουσία της στο εν λόγω τουρνουά μέχρι σήμερα. 
Οι συνθέσεις
GALLES: Jones, Rees, Royall, Williams (65’ st Roberts), Saunders (65’ st Thomas), Harwood, Testino, Sullivan, Colton, Murray (49’ st Snowden), Davies. A disp. Powell-Roberts, Hughes, Haddon, Roberts. All. Lloyd William
GRECIA: Tompoulidis, Vladovitis, Charavitidis, Efraimidis, Iosifidis, Katsamaktsis (75’ st Georgias), Karampelas (88’ st Zafeiriou), Prountsis (85’ st Parutoglou), Sfetkos, Passalis (74’ pt Papadimitrou), Papadopoulos K. A disp. Domouktsidids, Markou, Tsiakalos. All. Tselempis.



Τα σημερινά αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία στους δύο ομίλους:
1ος Όμιλος 
C.R. LAZIO – ROMANIA 1-2
GALLES – GRECIA 0-1
Βαθμολογία: Romania 9, Grecia 6, CR Lazio 3, Galles 0
2ος Όμιλος 
ITALIA LND – ALBANIA 0-0 κ.α. & 2-4
INGHILTERRA – MALTA 3-1
Βαθμολογία: Albania 8, Italia LND 7, Inghilterra 3, Malta 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: