Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Σε επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Αναβολή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, αφού σήμερα για διάφορους λόγους, δεν προέκυψε η δέουσα απαρτία. Έτσι η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 19:30 το απόγευμα στο Δημαρχειακό Μέγαρο.
Αν και φαντάζει κάπως αργά η 11η Ιουνίου, εντούτοις αυτή η ημερομηνία προκρίθηκε από τα παριστάμενα μέλη αντί της προανακοινωθείσας 4ης Ιουνίου, αφού μεσολαβεί το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος και είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί ακόμη μία ευκαιρία, χρησιμοποιώντας κάποια μέλη τη θρησκευτική γιορτή, ως άλλοθι για την απουσία τους.
Σήμερα συνέπεσαν δυστυχώς χρονικά, πρωτίστως το παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά της Χαλκηδόνας, με αποτέλεσμα αρκετοί γονείς να χρειάζεται να βρίσκονται εκεί, αλλά και δευτερευόντως διάφορες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, που δικαιολογούν εν μέρει τις απουσίες και την αναγκαστική αναβολή της Γ.Σ.. Υπάρχουν δύο βδομάδες μπροστά μας, ώστε να προγραμματίσουμε όλοι τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας, έτσι ώστε να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε εκεί την 11η Ιουνίου, γιατί ο σύλλογος δεν υπάρχει και λειτουργεί από μόνος του χωρίς ενεργά μέλη, ούτε διοικείται από μια «αυτοματοποιημένη» διοικούσα επιτροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: