Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Φιλικός αγώνας: Μ.Α. Πέλλας - Φίλιππος Πενταπλατάνου (2-1)5-4. Χορταστικός αποχαιρετισμός!

Μ' ένα πολύ χορταστικό σε ρυθμό, φάσεις και γκολ παιχνίδι, Μ.Α. Πέλλας και Φίλιππος Πενταπλατάνου αποχαιρέτησαν τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες της περιόδου 2016/17. Το ταλέντο και τα νιάτα «έσφιζαν» σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας, με τις δύο πολύ νεανικές ομάδες να προσφέρουν ένα αρκετά όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Με την Πέλλα καλύτερη και με μεγαλύτερο βάθος, αλλά και τον Πενταπλάτανο όσο άντεξε αρκετά καλό και ανταγωνιστικό, παρακολουθήσαμε έναν αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται για την εποχή σε πολύ καλή κατάσταση. Το πρώτο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, με την Πέλλα να είναι αυτή όμως που δημιούργησε πολλές φάσεις και το Πενταπλάτανο να επιχειρεί σε κάθε ευκαιρία επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πέλλα κι όταν το σκορ πήρε να «ανοίγει» φτάνοντας από το 2-1 του ημιχρόνου στο 5-1, χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την παιδική ομάδα κι έτσι επήλθε κάποια ισορροπία «δυναμέων», με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την ευκαιρία και να μειώνουν στο τελικό 5-4. Η νεανική ομάδα του Πενταπλατάνου πάντως κατά γενική ομολογία όσο είχε δυνάμεις, εξέπληξε με την παρουσία και το ταλέντο της.
Τα γκολ της Πέλλας πέτυχαν οι Σαλίκας, Μπρατσούδης στο πρώτο Κατσαμακτσής, Παναγιωτέλης και Πιτσάρης στο δεύτερο.
Ξεκίνησαν για τον Μ.Α. Πέλλας: Βουδούρης, Μαλόλι, Σιαματάς, Παναγιωτέλης, Ρέκος Π.Ι., Μπουράκης, Ιωσηφίδης, Κατσαμακτσής, Σαλίκας, Μπρατσούδης, Καρασμάνης, ενώ αγωνίστηκαν: Αλευρούδης, Παπαγεωργίου, Ρέκος Β.Ι., Πιτσάρης, Κεραμάρης, Μπρέκας, Πανταζίδης, Γερμανούδης, Στάγκος, Μητσικούδης, Αλμπάνης, Καραγιάννης και ο Σιάγκας που αγωνίστηκε με την ομάδα του Πενταπλατάνου.
Καλό καλοκαίρι και του χρόνου με υγεία!








Δεν υπάρχουν σχόλια: