Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Σε ποια ηλικία έχουν οι γυναίκες τους καλύτερους οργασμούς;

Σύμφωνα με νέα έρευνα, που δημοσίευσε η βρετανική έκδοη της HuffPost, οι γυναίκες ηλικίας από 36 ετών και πάνω έχουν τους καλύτερους οργασμούς, καθώς επίσης νιώθουν πιο ελκυστικές και απολαμβάνουν το σεξ πολύ περισσότερο.
«Τα αποτελέσματα της έρευνας στέλνουν ένα θετικό μήνυμα για κάτι που εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε και περιμένουμε αρκετό καιρό», είπε η Amanda Bonnier, brand manager στο Natural Cycles, που διεξήγαγε την έρευνα, ενώ κατέληξε ότι «καθώς μεγαλώνεις και γνωρίζεις το σώμα σου καλύτερα, μπορείς να κάνεις πιο απολαυστικό σεξ και να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου.
Στην έρευνα που συμμετείχαν 2.618 γυναίκες διαπιστώθηκε ότι ο οργασμός, καθώς και η ευχαρίστηση στο σεξ γίνονται καλύτερα με τα χρόνια. Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ: 23 ετών και κάτω, 23-36 ετών και 36 ετών και άνω και οι γυναίκες άνω των 36 ετών ανέφεραν ότι νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με παλαιότερα, με τις γυναίκες 23 ετών και κάτω να ακολουθούν. Παρ' ολ' αυτά, το πρώτο ηλικιακό γκρουπ είχε την χαμηλότερη βαθμολογία στην συχνότητα των οργασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: