Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Νεαρό μεσοεπιθετικό πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Επένδυση στο παρόν και στο μέλλον για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, με την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μεταξάς από την Δάφνη Ακροποτάμου, είναι η ένατη φετινή μεταγραφή του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Ο νεαρός Μεταξάς με κύριο προσόν την ταχύτητά του, είναι ικανός διεμβολιστής και μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο στα άκρα, όσο και στον άξονα, δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις στα μεσοεπιθετικά πλάνα του Κώστα Μαυροβουνιώτη. Οι πρώην ομάδες του Δημήτρη Μεταξά όπως είναι φυσικό λόγω του νεαρού της ηλικίας περιλαμβάνουν κατά βάση τμήματα υποδομών και είναι κατά χρονολογική σειρά η Ακαδημία του Σμυρναϊκού Βαθυλάκου και η Ακαδημία του Ντίνου Κούη, ενώ πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια κι από τις ανδρικές ομάδες της Αναγέννησης Προχώματος και της Δάφνης Ακροποτάμου, πριν καταλήξει φέτος στην ομάδα μας.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: