Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Κληρώσεις Πρωταθλημάτων ΕΠΣ Πέλλας αγωνιστικής περιόδου 2017-18

Το τετριμένο και χιλιοειπωμένο σχόλιο «όλοι θα παίξουν με όλους», μάλλον καλύπτει επαρκώς την πρώιμή μου εκτίμηση, στο πρώτο άκουσμα της σημερινής κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1. Οπότε ρεαλιστικά και αυτονόητα τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας με την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτόματα είναι και δύο συνεχόμενα εκτός με την έναρξη του δευτέρου γύρου. Πρόκειται κατά την γνώμη μου, δεδομένης της απουσίας απ' αυτήν των «ισχυρών» ομάδων και μονίμων πρωταγωνιστών του νομού(εξαίρεση η Αναγέννηση και ο Απόλλωνας που περνούν την φάση τους), για ένα από τα πιο αμφίρροπα και ισορροπημένα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Ένα πρωτάθλημα, που πέρα από τα αγωνιστικά του δεδομένα που ακόμη δεν θεωρούνται καν δεδομένα αλλά υπό διερεύνηση, μπορεί στην εξέλιξή του να εκπλήξει θετικά ή αρνητικά τον φίλαθλο κόσμο του νομού.
Ανταγωνιστικά και αμφίρροπα όμως φαίνονται με μια πρώτη ματιά και τα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών, όπου η πιο ευχάριστη είδηση για την περιοχή μας, είναι η επανεκκίνηση της Νέας Πέλλας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Ας δούμε το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α1, καθώς και την διαδικασία της κλήρωσης όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως μεταδόθηκε ζωντανά λίγο νωρίτερα μέσα από τον φακό του ORASI TV.


Δεν υπάρχουν σχόλια: