Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη στο Γιαννιτσιώτικο ντέρμπι για τους "Ίκαρους" επί του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" στο κύπελλο ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Δεύτερη νίκη πέτυχε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου η ομάδα ανδρών μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών κόντρα στον συμπολίτη "Μέγα Αλέξανδρο" με 65-50, στο κλειστό γήπεδο της πόλης, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, κατά διαστήματα, στην αναμενόμενη ρεβανς του κυπέλου της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι "Ίκαροι" κέρδισαν δίκαια, ήταν πιο ομαδικοί, συγκεντρωμένοι, εύστοχοι και έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι περισσότερο από τους αντιπάλους σε έναν αγώνα που, στη μεγαλύτερη διάρκεια του, το προβάδισμα παρέμενε σταθερό για τους "Ίκαρους".
Η ομάδα των Ντουβαλέτη Κωνσταντίνου ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο μουδιασμένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με αρκετά σκαμπανεβάσματα κυρίως στην αμυντική της λειτουργία αλλά και με ατομικές ενέργειες στην επίθεση. Έτσι ο "Μέγας Αλέξανδρος" διατηρούσε επαφή με το παιχνίδι.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίχτες των "Ικάρων" ανέκαμψαν και παίζοντας εκπληκτική άμυνα , έκλεψαν μπάλες και κατάφεραν να χτίσουν σημαντική διαφορά ώστε στο τέλος της 4ης περιόδου να φύγουν με το ροζ φύλλο του αγώνα με το ταμπλό να τερματίζει στο τελικό 65-60 ,αντέχοντας στην πίεση του "Μέγα" που προσπάθησε να "χτυπήσει" το ματς αλλά δεν τα κατάφερε.
Από την ομάδα των "Ικάρων" που σημείωσε την πέμπτη νίκη στο θεσμό του κυπέλου, πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και οι πολύπειροι Δεμερτζής και Στεργίου που, αν και εμφανώς ανέτοιμοι, έδειξαν την κλάση και τις δυνατότητες τους που θα χρησιμεύσουν στην ενίσχυση του ποιοτικού ρόστερ της ομάδας τους για την συνέχεια των αλλεπάλληλων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: