Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μερικές φιλελεύθερες ιστορίες

Aπό το πρωί διαβάζουμε με πάθος πρωτόγνωρο όλες τις επιστημονικές αναλύσεις που γραφτήκαν μέσα στο αχάραγο για τις χτεσινές γερμανικές εκλογές και κυριώς για την άνοδο του ακροδεξιού κόμματος AfD (Αlternative for Germany), του οποίου ξενοφοβικού κόμματος τα ποσοστά προκάλεσαν σε όλους τους δημοσιογράφους ΣΟΚ!
Είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι βέβαια που καιρό τώρα αναπαρήγαγαν fake news για εν δυνάμει τρομοκράτες πρόσφυγες που θα κατακλύσουν την Ευρώπη με σκοπό να εξισλαμίσουν την πατρίδα μας την Ευρωπαϊκή Ένωση και γράφαν για ομαδικούς βιασμούς σε γερμανικές πλατείες, οι οποίες αποδειχτήκαν (και αυτοί) hoax.
Ανάμεσα λοιπόν σε απίστευτα ψεύδη και συγκλονιστικά σοκ, οι αναλύσεις απογειώνονται στην στρατόσφαιρα και διαβάζουμε σκληρές αλήθειες οι οποίες δεν γίνεται να αμφισβητηθούν.
Έτσι μαθαίνουμε ότι η άνοδος της ακροδεξιάς στην πλευρά της πρώην  Ανατολικής Γερμανίας οφείλεται στο κομμουνιστικό καθεστώς του παρελθόντος.
Και είναι πράγματι υψηλού επιπέδου αυτή η προσέγγιση ώστε δεν μπορεί παρά να αγνοηθεί η ταυτόχρονη αύξηση νεοναζιστικών και ακροδεξιών κομμάτων και φωνών σε Η.Π.Α., Αυστρία, Σουηδία, Φινλανδία και Ελλάδα, χώρες οι οποίες όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν κρυφά μέλη της Κομιντέρν και αποτελούν τις τελευταίες Σοβιετίες στον πλανήτη.
Τα στοιχεία σε αυτές τις περιπτώσεις αν πρέπει να μελετηθούν εκτενέστερα ειναι συντριπτικά.
Στην Ελλάδα η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η εισοδός της στο ελληνικό κοινοβούλιο, οφείλεται στην επικράτηση του Δημοκρατικού Στρατού στα βουνά του Γράμμου το 1949 και στην εγκαθίδρυση κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού η οποία δίδαξε στον ελληνικό λαό να τεμπελιάζει και να κατουράει στην θάλασσα, όπως άλλωστε είχε πρώτος σημειώσει ο μεγάς διδάσκαλος του Γένους, Χρήστος Χωμενίδης.
Στην Αυστρία, η παρολίγον επικράτηση του ρατσιστικού FPO, οφείλεται αναμφίβολα στην νίκη των Βιετκόνγκ το 1975 κάτα των αμερικανικών απελευθερωτικών δυνάμεων.
Στην Γαλλία, η Μαρί Λεπέν κατάφερε να γίνει αντιπολίτευση και καταλύτης σε αυτό ήταν η “Μεγάλη Πορεία” του Μάο Τσε Τουνγκ το 1935 στην Κίνα.
Χιλιάδες παραδείγματα απλής λογικής τα οποία ερμηνεύουν ουσιαστικά την μαζική αύξηση της ακροδεξιάς και του ρατσισμού στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Και όπως σημείωσε και ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνης Γεωργιάδης, για την τρίτη θέση στις γερμανικές εκλογές ενός ακροδεξιού κόμματος φταίνε…οι μετανάστες.
Για τα τις εκτελέσεις αμάχων από τους Ναζί φταίνε οι αντάρτες.
Για την κρίση φταίει που δεν περάσαμε Διαφωτισμό.
Και για την φτώχεια πάντα θα φταίνε οι φτωχοί που δεν θέλουν να γίνουν πλούσιοι.

Aπό τον Χάρη Ζάβαλο
Πηγή: nostimonimar.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: