Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ο έρανος αγάπης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών

Ολοκληρώθηκε, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ο έρανος αγάπης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών (παράλληλα με τον Σ.Φ. ΠAOK Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο") για τις περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που ζήσανε και ζούνε τον απόλυτο εφιάλτη μετά τις φονικές πλημμύρες.
Συγκεντρώθηκαν σε μεγάλη ποσότητα (πάνω από 40 κιβώτια) είδη πρώτης διατροφικής ανάγκης μακράς διαρκείας π.χ. ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλατα εβαπορέ, αντικείμενα μαγειρικής, φάρμακα (κυρίως αντιβιοτικά), είδη υγιεινής, καθαριστικά κα. που μπορούν να δώσουν ελπίδα στους συνανθρώπους μας που ειλικρινά υποφέρουν στην Αττική.
Οι προσφορές ,από το υστέρημα των οικογενειών των μαθητών του Σχολείου, συγκίνησαν και έκαναν ιδιαίτερα περήφανους την Πρόεδρο κα Φωτοπούλου Διονυσία, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, αλλά και τη Διεύθυνση, το Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές του Γυμνασίου.
Τα δώρα της αγάπης ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από ομάδα εθελοντών μαθητών και πήραν το δρόμο για τον προορισμό τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και η δεύτερη παράλληλη δράση αγάπης και προσφοράς του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, το λεγόμενο "Βουνό της Αγάπης", με τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα που δίνονται (εδώ και πολλά χρόνια) στην ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών για να διανεμηθούν στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας τα Χριστούγεννα.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια: