Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΑΣΕΠ: Εκδίδεται η προκήρυξη για 200 μόνιμες προσλήψεις φυλάκων στο ΥΠΠΟ

Έτοιμη προς έκδοση είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 200 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων
Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προβλέπεται η έκδοση επικείμενης προκήρυξης απο το ΑΣΕΠ για προσλήψεις διακοσίων (200) κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Παράλληλα σύμφωνα με το έγγραφο καθορίζεται ο αριθμό των θέσεων εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, που πρόκειται να καλυφθούν από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα από τις διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι θέσεις που θα αφορούν τις κατηγορίες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ καθορίζονται σε δεκατέσσερις (14).
Παράλληλα καθορίζεται ο αριθμός των θέσεων εργασίας στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως ορίζουν οι διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι θέσεις που θα αφορούν τις κατηγορίες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ καθορίζονται σε τρεις (3).
Η κατανομή των θέσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια: