Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Διήμερο τουρνουά μπάσκετ Ακαδημίας "Ικάρων" Γιαννιτσών - "Άθλου" Αλεξάνδρειας

Η Ακαδημία "Ίκαροι" Γιαννιτσών στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει, για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή του Νομού μας διοργάνωσε σε συνεργασία με το σωματείο "Άθλος" Αλεξάνδρειας διήμερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης στις 27 και 28 Ιανουαρίου για αγόρια και κορίτσια κατηγορίας προ-παίδων, παγκορασίδων τόσο στα Γιαννιτσά όσο στην Αλεξάνδρεια.
Έτσι αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά η δυναμική των δύο συλλόγων, που αν και ιδρύθηκαν πολύ αργότερα από τα υπόλοιπα σωματεία της ευρύτερης περιοχής μας, αναζοωογόνησαν το άθλημα και αναδεικνύουν - μέσω της δουλειάς που γίνεται- ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες, στελεχώνοντας σταδιακά τις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες, με υψηλές φιλοδοξίες.
Σκοπός και στόχος του τουρνουά ήταν η δυνατότητα αγωνιστικής δράσης των αθλητών -τριών των σωματείων, η ανάπτυξη του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ομαδικής προσπάθειας.
Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Οι προπονητές των "Ικάρων" Γιαννιτσών Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος ευχαριστούν από καρδιάς τον Τεχνικό Διευθυντή του "Άθλου" Βασίλη Αγγέλη καθώς και όλους τους προπονητές των τμημάτων για τη συνεργασία και συνδιοργάνωση του ανωτέρου τουρνουά.






Δεν υπάρχουν σχόλια: