Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κεφαλογιάννη στη Νέα Σελίδα: «Oφείλω να είμαι προσεκτική στο πού συμμετέχω, ποιοι είναι οι διοργανωτές, τι ακούγεται»

Η βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στην «Νέα Σελίδα» αναφέρει ότι η ΝΔ έχει συνεπή και σταθερή στάση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, σημειώνει ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή στάσης εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω και των σεναρίων για δημιουργία νέου κόμματος προς τα δεξιά της παράταξης και επισημαίνει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση αναμένοντας άφωνη και άβουλη τις εξελιξεις, αλλά οφείλει «να αντιδρά στους πολιτικούς τακτικισμούς και να βάζει αναχώματα στις μικροπολιτικές επιδιώξεις των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
Ως προς την δική της συμμετοχή στο συλλαλητήριο, είπε ότι «ως βουλευτής οφείλω να είμαι πολύ προσεκτική στο πού συμμετέχω, ποιοι είναι οι διοργανωτές, τι ακούγεται εκεί. Η εξωτερική πολιτική χρειάζεται ψυχραιμία, σοβαρότητα, γνώση και προσεκτικές κινήσεις».
Η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την πεποίθησή της υπέρ της ύπαρξης εθνικής γραμμής στα μεγάλα εθνικά θέματα και κατέκρινε την κυβέρνηση για το «πρωτοφανές παράδοξο του κυβερνητικού εμπάργκο ενημέρωσης προς όλα τα πολιτικά κόμματα».
Ερωτηθείσα αν ανησυχεί από την αύξηση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι την ανησυχεί ιδιαίτερα η διάλυση της μεσαίας τάξης, σημειώνοντας ότι «οι όποιες κοινοβουλευτικές μεταγραφές δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο στην κοινωνία που πιέζεται αφόρητα από το τρίτο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Πηγή: neaselida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: