Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας και η βαθμολογία στην Α1. Άδεια πνευμόνια, βαριά πόδια η Πέλλα

Η γκέλα του Μαυροβουνίου στον ελλειπέστατο Εξαπλάτανο σ' ένα επεισοδιακό και δυνατό παιχνίδι, που ίσως του κοστίσει και την απώλεια της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, ήταν ότι αξιοσημείωτο είχε η σημερινή αγωνιστική ημέρα για το πρωτάθλημα της Α1. Κατά τα άλλα, Μελίσσι, Μάνδαλο και Πρόμαχοι επιβεβαίωσαν τον φαβοριτισμό τους, παίρνοντας εύκολα τα τρίποντα από Σωσάνδρα, Πέλλα και Άψαλο αντίστοιχα.
Στις χαμηλότερες καηγορίες η ευρεία νίκη της Ελπίδας Έδεσσας στην Φούστανη ξεχωρίζει λόγω έκτασης του σκορ στον πρώτο όμιλο της Α' κατηγορίας, ενώ αυτή των Αμπελειών στο «φιλικό» Δαμιανό που έφερε και ανατροπή δεδομένων στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεχώρισε στον δεύτερο όμιλο.
Η ομάδα μας αν και αξιοπρεπής, όμως κατώτερη του αναμενομένου, με άδεια πνευμόνια και με πόδια αρκετά βαριά, παίζοντας και σήμερα πάνω από τα όριά της όπως σχεδόν σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και με σημαντικότατες ελλείψεις, δεν άντεξε στο Μάνδαλο, γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική Δόξα, που ήταν καλύτερη και ήθελε το παιχνίδι περισσότερο έχοντας ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο. Φέτος η Δόξα σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια όπου της ήταν σχεδόν αδιανόητο να νικήσει την Πέλλα όπου κι αν την αντιμετώπιζε, έχει αναπτύξει «πελατειακή σχέση» με την ομάδα μας, επιτυγχάνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ένα σε κάθε ημίχρονο, πέτυχε ο Ιωαννίδης(30' & 60'). Ξεκούραση πλέον το ζητούμενο για την ομάδα μας και το τέλος του πρωταθλήματος φαντάζει λύτρωση, για μια εξαιρετική ομάδα που είχε πολύ περισσότερα να δώσει και να πάρει, αν είχε την κατάλληλη βοήθεια, την κατάλληλη περίοδο... Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας, προτελευταίο του πρωταθλήματος και τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας για φέτος, υποδέχεται τους Προμάχους.
Οι συνθέσεις
Δόξα Μανδάλου(Αντωνάς): Ακριτίδης, Σαββίδης Α., Τσελεπής, Μαυρομάτης, Τζούρτζος, Τόπκας, Ιωαννίδης(Culehaj 68'), Κουτρούμπαλος(Υψηλάντης 91'), Τσιλογλανίδης, Μπουρνάζης(Καραγκιαούρης 81'), Αναστασιάδης(Παντελίδης 86').
Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Ντιντιλάς, Σταυρακάκης, Αβραάμ(Ζούζουλας 39'), Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Ρέκος Β.Ι., Μπουράκης, Τοπάλης, Σιαματάς, Γουστέρης, Κατσαμακτσής(Πιτσάρης 72').
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 24η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 2-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 4-0
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-0
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 24η αγωνιστική
ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-7
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 4-0
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 2-4
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1-1
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-1
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 24η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 4-2
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-3
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3-3
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 0-4












Δεν υπάρχουν σχόλια: