Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ανοιχτή επιστολή του υπ. δημάρχου με τον συνδυασμό Πέλλα - Δήμος για όλους Στάθη Καστερίδη

Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες
Με αυτή την επιστολή, ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης και τα μέλη του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σας ευχαριστούμε ολόψυχα που μας εμπιστευτήκατε με τη ψήφο σας, δίνοντας μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε μαζί. Να δώσουμε τον αγώνα αυτής της Κυριακής όπου η κάλπη θα εκλέξει το νέο δήμαρχο Πέλλας.
Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής καθόρισε μια νέα πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα νέο πλειοψηφικό ρεύμα απέναντι στη στασιμότητα, στην ανυπαρξία και στην απραξία. Το 61% των δημοτών επιθυμεί την αλλαγή στον δήμο Πέλλας. Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη, ο Δήμος μας μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα!
Η ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου φαίνεται να περιγράφει την διοίκηση ενός άλλου δήμου, αλλά όχι της Πέλλας. Και τα ερωτήματα των δημοτών είναι πολλά και χωρίς απάντηση…
*Ισόρροπη ανάπτυξη, ενώ σε όλες τις ενότητες επικρατεί πλήρης εγκατάλειψη.
*Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, ενώ η Πέλλα είναι ο μοναδικός δήμος που δεν δέχτηκε υπουργούς και ο δήμαρχος δεν συνομιλεί με τους βουλευτές της.
*Χωρίς προσωπικές βεντέτες, ενώ η πόρτα του δημάρχου ανοίγει μόνο όταν ο συνομιλητής είναι «δικός του» και ο προμηθευτής είναι πάντα ο ίδιος.
*Είμαι ικανοποιημένος που πρόσφερα, ενώ ο δήμος Πέλλας έμεινε 9 χρόνια στην απραξία, με απαράδεκτο οδικό δίκτυο, χωρίς παιδικές χαρές, χωρίς Μουσικό σχολείο, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς όραμα.
*Ποιος τολμάει να ψέξει τον κ. Στάμκο για την ηθική του, ενώ ξεκάθαρα λέμε ότι είναι ανήθικο να καταφεύγει στην λεκτική βία γιατί θεωρεί τον δήμο λάφυρο εξουσίας. Σας προτείνουμε να προσπαθήστε έστω και τώρα που κλείνει ο κύκλος σας, να μείνετε αξιοπρεπής και να παραδεχτείτε πως επιστρατεύετε όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να παραμείνετε ο «Αρχιλογιστής» του δήμου μας… και τίποτα παραπάνω.
Ο Συνδυασμός μας ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ αυτή την Κυριακή μαζί με τους δημότες της Πέλλας δίνουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, όπου κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν επιλεκτικοί φίλοι, όλοι είμαστε ισότιμοι πολίτες.
Σας καλούμε όλους να σταθείτε συμπαραστάτες στην κοινή πορεία ανάπτυξης, δημιουργώντας όλοι μαζί, έναν Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο για όλους.
 
Με εκτίμηση
Στάθης Καστερίδης
Υπ. Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: