Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ανατροπή στην σταυροδοσία και σειρά εκλογής των υποψηφίων του τοπικού συνδυασμού "Πέλλα πάνω απ' όλα" από το Πρωτοδικείο

Ανατροπή είχαμε σήμερα στην σταυροδοσία και σειρά εκλογής των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Πέλλα πάνω απ' όλα", μετά από ένσταση υποψηφίου και επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών. Μια εξέλιξη με ή χωρίς «παρενέργειες» στη σύνθεση του κοινοτικού συμβουλίου, ανάλογα πάντα με τις μετεκλογικές διεργασίες και τελικές αποφάσεις του τοπικού συνδυασμού.
Η ανατροπή αφορά την υποψήφια κοινοτική σύμβουλο κα Μερεμητσάκη Ευφροσύνη του Ανέστη, η οποία αμφισβήτησε την επίσημη σταυροδοσία όπως ανακοινώθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών και προσέφυγε σήμερα σ' αυτό, προκειμένου να γίνει επανακαταμέτρηση. Η επανακαταμέτρηση την δικαίωσε απόλυτα, κι αντί των 70  σταυρών όπως φάνηκε από την χθεσινή ανακοίνωση της σταυροδοσίας της, σήμερα επήλθε η αποκατάσταση με την πραγματική σταυροδοσία των 100 σταυρών να αποδίδεται τελικά στην υποψήφια και την αντίστοιχη κατάταξή της στη σειρά εκλογής του τοπικού συνδυασμού. Η κα Μερεμητσάκη Ευφροσύνη μετά και την τελευταία εξέλιξη, πλέον καταλαμβάνει οριστικά την 3η θέση. Δείτε την σταυροδοσία και την σειρά εκλογής των υποψηφίων του συνδυασμού "Πέλλα πάνω απ' όλα", στη νέα αναθεωρημένη της προς το ορθό μορφή από το Πρωτοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: