Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Με τους σταυρούς στα χέρια! Οι σταυροί προτίμησης όλων των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων της Πέλλας

Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων όλων των τοπικών συνδυασμών της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας, όπως αυτοί προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και ανακοινώθηκαν επίσημα από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών. 
Οι κοινοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται ανάλογα με την κατανομή εδρών που έλαβε ο κάθε συνδυασμός είναι, οι κ.κ. Τσακπινάκης Ευάγγελος του Αντωνίου, Τζιουβάρας Βασίλειος του Δημητρίου και Μουρούνογλου Ιωάννης του Ηλία από τον συνδυασμό "Πέλλα Νέα Αρχή", Στεργιούλας Βασίλειος του Ανδρέα και Κουτσού Ελένη του Λεωνίδα από τον συνδυασμό "Πέλλα πάνω απ' όλα", Καλλιοντζής Δημήτριος του Αλεξάνδρου από τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Πέλλας", ενώ ο ένας σύμβουλος που αναλογεί στον συνδυασμό "Προοδευτική Πρωτοβουλία Πολιτών Πέλλας", θα προκύψει μετά από κλήρωση μεταξύ των κ.κ. Κούλη Σταύρο του Γεωργίου και Μήντο Νικόλαο του Κωνσταντίνου.  
Για το αξίωμα του προέδρου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος της Πέλλας και τις σχετικές διατάξεις του εκλογικού νόμου, θα αναμετρηθούν σε μυστική ψηφοφορία σε ειδική συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου, ο κ. Τσακπινάκης Ευάγγελος του Αντωνίου από τον συνδυασμό "Πέλλα Νέα Αρχή" και ο κ. Στεργιούλας Βασίλειος του Ανδρέα από τον συνδυασμό "Πέλλα πάνω απ' όλα", οι οποίοι είχαν τους περισσότερους σταυρούς από τους δύο πρώτους κατά σειρά εκλογής συνδυασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: