Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Σε καλό κλίμα η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης

Μήνυμα ανάγκης στήριξης της ομάδας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, με όλες τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας!
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου, που αριθμούσαν πάνω από 50, μετά από πάρα πολλά χρόνια!
Ο Προέδρος της ομάδας Κώστας Βλάχος έκανε μία σύντομη αγωνιστική αναδρομή των 4ων ετών στα οποία ηγείται της διοίκησης του συλλόγου με αποκορύφωμα την φετινή άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Αναφέρθηκε στην οργάνωση και το νοικοκύρεμα που έγινε σε πολλούς τομείς της ομάδας αφού πριν αναλάβει για δύο χρονιές δεν αγωνίστηκε η ομάδα σε πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ σήμερα είναι ο ποιο πολυπληθείς ζωντανός οργανισμός της πόλης με την δραστηριοποίηση 100 και πλέον παιδιών της ευρύτερης περιοχής μέσα από τις τάξεις του.
Αναφέρθηκε επίσης στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες έχει αναλάβει ολ΄ αυτά τα χρόνια η ομάδα, επισημαίνοντας ότι πλέον με την νέα δημοτική αρχή υπάρχουν κάποιες βοήθειες, με σημαντικότερες ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, τις εργασίες αναβάθμισης των αποδυτηρίων, την εγκατάσταση υπογείου ποτίσματος και την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου, αλλά και την διαμόρφωση και γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή των Κοιμητηριών, εκ μέρους του Δήμου Πέλλας.
Στην συνέχεια έκανε έναν οικονομικό απολογισμό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το 80% του μπάτζετ της ομάδας όλ΄ αυτά τα χρόνια το επωμίστηκε η οικογένειά του και στην βάση αυτή ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία της Κρύας Βρύσης, ενόψει μάλιστα μιας δύσκολης και αυξημένης σε απαιτήσεις από οικονομικής πλευράς νέας χρονιά που έρχεται.
Πέρα από το οικονομικό κομμάτι για την νέα χρονιά συζητήθηκε και η αναγκαιότητας της πλαισίωσης του υπάρχον Δ.Σ. και από άλλα ενεργά άτομα, ώστε ο σύλλογος να λειτουργεί ποιο εύρυθμα και να επιμερίζεται το βάρος της λειτουργίας του σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.
Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. κατατέθηκαν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις και τρόποι όσον αναφορά την οικονομική βοήθεια της ομάδας, με τον Πρόεδρο να δηλώνει ότι αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν κάποιες επαφές με τοπικούς παράγοντες που θα ήθελαν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, αλλά και με ανθρώπους που θα ήθελαν να πλαισιώσουν το Δ.Σ., ανανεώνοντας το ραντεβού όλων αυτών των ενδιαφερομένων για την άλλη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου, ώστε να οριστικοποιηθούν τα διοικητικά και οικονομικά θέματα, ώστε να πάρουν σειρά και τα αγωνιστικά θέματα του συλλόγου, στα οποία υπάρχει μεν έναν πρώτος σχεδιασμός και μία προετοιμασία, αλλά θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί το διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι στην Γ.Σ. παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κιουπτσίδης Θεόφιλος, Δεληγιαννίδης Κώστας, ο Προέδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Βασιλειάδης Κώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασιλειάδης Άνθιμος και Σεραίδης Πέτρος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου (και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας ) Παπαδόπουλος Γιώργος, οι αρχηγοί και παλαιότεροι τοπικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Πρόεδρος του Απόλλωνα από την προηγούμενη θητεία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική Θεοδωρίδης Γιάννης, παλιοί παράγοντες της ομάδας και φυσικά όπως αναφέραμε και στην αρχή αρκετοί φίλοι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: