Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κεραυνός εν αιθρία, η νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Πριν καλά καλά συνέλθουμε όλοι από την απώλεια του κυπέλλου ερασιτεχνών Ν.Πέλλας, ήρθε μια νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος, να τάράξει ακόμη περισσότερο τα «νερά» στο ποδόσφαιρο της «πολύπαθης» διοικητικά φέτος Πέλλας. Κι όταν υπάρχουν παραιτήσεις ανθρώπων που έζησαν και ζουν με πολύ έντονο και παθιασμένο τρόπο την κάθε στιγμή αυτής της ομάδας, τότε το πράγμα σοβαρεύει ιδιαίτερα και πρέπει να «ψαχτούμε» όλοι ότι κάτι δεν πάει καλά στην Πέλλα. Σήμερα όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλυθεί το φαινόμενο του ντόμινο παραιτήσεων νέων ικανών και με μεράκι ανθρώπων, που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και στα εύκολα και στα δύσκολα κοντά στο σύλλογο. Σήμερα απλά γίνεται μια ανακοίνωση του γεγονότος και τίποτα περισσότερο...
Ο έφορος δημοσίων σχέσεων Βασίλης Ζαμιούδης ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την ήδη δρομολογημένη παραίτησή του, την οποία κατέθεσε υπόψιν της διοίκησης μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Ο κ. Ζαμιούδης επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους και δήλωσε ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου να μεταπεισθεί και να συνεχίσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ίσως αυτές οι αποφάσεις παραιτήσεων που ταλάνισαν φέτος το σύλλογο να έχουν πολύ βαθύτερα αίτια, αλλά η αναζήτγσή τους δεν είναι της παρούσης και θα αναζητηθούν ενδεχομένως σε μια αναγκαία γενική συνέλευση το καλοκαίρι.
Ο κ. Ζαμιούδης ευχαριστεί όλους για την συνεργασία τους και δηλώνει πως κρατάει μόνο τα καλά και τις όμορφες στιγμές που έζησε κόντα στο σύλλογο τα δύο χρόνια της παρουσίας του ως διοικητικό παράγοντας και ότι αφήνει μόνο φίλους τόσο στο σύλλογο, όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού γενικότερα. .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη απώλεια.η ομάδα μένει ορφανή.κρίμα.