Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας: Αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου

Ορκίστηκε το πρωί της Δευτέρας 30/11/2015 ενώπιον του Δημάρχου Πέλλας κ. Στάμκου Γρηγόρη, ο νέος δημοτικός σύμβουλος της  Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας, Παντελής Πετρίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, δημοτικό σύμβουλο Πέλλας και επικεφαλής της Κίνησης, Γιάννη Σταυρίδη
Η αντικατάσταση, έγινε σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων που ρυθμίζουν τον τρόπο υποβολής και αποδοχής παραιτήσεων καθώς και αντικατάστασης των παραιτουμένων, ενώ προηγήθηκαν και οι απαραίτητες εσωκινηματικές διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό της Κίνησης.
Ο Παντελής Πετρίδης είναι ενεργό μέλος της Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας από τα πρώτα της βήματα, ενώ διετέλεσε υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης, θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα.
Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1976 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1997 αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Α.Π.Θ., κι από το 2000 ασκεί το επάγγελμα του μαθηματικού. Το 2003 διορίστηκε ως καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κρύα Βρύση, κι από τότε ζει και εργάζεται Δήμο Πέλλας. Από το 2005 είναι μόνιμος κάτοικος Γιαννιτσών, ενώ από το 2010 υπηρετεί στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.
Έχει συμμετάσχει στον ψηφιακό εμπλουτισμό των σχολικών βιβλίων των μαθηματικών ως συνεργάτης του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων. Πέρα από τα μαθηματικά ασχολείται με τη μουσική, τη φωτογραφία και τον προγραμματισμό. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: