Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Η Πέλλα απέκτησε τον 27χρονο τερματοφύλακα Νίκο Μουρζίδη

Και τυπικά την Τρίτη το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 27χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μουρζίδη στην Πέλλα.
Ο ταλαντούχος όσο και έμπειρος τερματοφύλακας από τα Γιαννιτσά και χώρα γέννησης τη Γεωργία, ξεκίνησε την καριέρα από την Αραβησσό, ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών του, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας της Καστοριάς στη Γ' Εθνική την περίοδο 2012/13, με γεμάτο πρωτάθλημα και εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ πήρε και το «βάπτισμα του πυρός» και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τους «γουναράδες» την περίοδο 2013/14, έχοντας αρκετές συμμετοχές με καλές παρουσίες κι αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.
Τελειώνοντας τις σπουδές του στην ακριτική πόλη, «επαναπατρίσθηκε» και περνώντας μια περίοδο συν τοις άλλοις και αγωνιστικής επαναπροσαρμογής, κάθισε πέρυσι κάτω από τα δοκάρια της Νίκης Αξού στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη κινηση.πιστευω να βοηθησει την ομαδα μας με την εμπειρια του

Ανώνυμος είπε...

Τι καλη κινηση ρε φιλε; Τον εχεις δει να αγωνιζεται;

Ανώνυμος είπε...

εσυ να υποθεσω εφαγες μια περιουσια περισυ γυρνωντας στα γηπεδα της α' κατηγοριας για να δεις να αγωνιζεται και αυτος αλλα και τα υπολοιπα παιδια που αποκτηθηκαν και να βγαλεις συμπερασμα πως κι αυτος οπως και οι υπολοιποι ειναι αχρηστος.οποτε παω πασο.κι αν κατα λαθος εισαι ο γνωστος κουτσουμπας τοτε κακως σου απαντω...ευτυχως ξεφτυλιζεσαι μονος σου.καληνυχτα