Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Στην Α1 το Σταυροδρόμι, δεν τα κατάφερε πάλι εντός ο Αλμωπός, ενώ την ήττα γνώρισαν Χαλκηδόνα και Κουφάλια

Μετά τον αγώνα κατάταξης που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Μανδάλου, το Σταυροδρόμι ανέρχεται στην Α1 και παίρνει την θέση του Άσπρου, που δεν δήλωσε συμμετοχή. Όπως αναμενόταν Κερασιά και Πρόμαχοι προκρίθηκαν «χέρι-χέρι» στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Αλμωπός παραχώρησε ακόμη μία ισοπαλία εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ήττες για την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Χαλκηδόνα και την άμεσα ανταγωνίστρια ομάδα των Κουφάλιων, για το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής ΕΠΣΜ.
Σήμερα η εικόνα για τους φίλους του @P e l l a έρχεται από την ΕΠΣΜ και τη Γέφυρα Θεσ/νίκης, όπου ο τοπικός Μακεδονικός, τον οποίο η ομάδα μας αντιμετώπισε και νίκησε σε φιλικό προετοιμασίας λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ και κάποιοι «ειδικοί» έσπευσαν να τον απαξιώσουν, φιλοξένησε την πολύ φιλόδοξη και ενισχυμένη φέτος Αναγέννηση Χαλκηδόνας.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, που και καλό ποδόσφαιρο απέδωσαν και ουσία στο παιχνίδι τους είχαν. Γκολ και θέαμα στο δημοτικό γήπεδο Γέφυρας με την Χαλκηδόνα να προηγείται νωρίς, αλλά ο Μακεδονικός με επίθεση διαρκείας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει σε μία εντυπωσιακή νίκη. Εντυπωσιακή για την καλή εμφάνιση, το «βρετανικό» σκορ 4-3, τα όμορφα τέρματα, αλλά και βάση της αξίας και των αγωνιστικών προδιαγραφών του αντιπάλου, που όμως σήμερα δεν τις είδαμε στο γήπεδο. Ο Μακεδονικός με τη σημερινή του νίκη, έφτασε τις τρεις σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια. Ας όμως δούμε τα αποτελέσματα, φωτογραφίες και βίντεο: 

ΕΠΣ Πέλλας - ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1-2
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-1
Γ' Εθνική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 0-0
ΕΠΣ Μακεδονίας - Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 4-3
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 1-0









Δεν υπάρχουν σχόλια: