Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αγώνας πρωταθλήματος: Μ.Α. Πέλλας - Νίκη Καλής

Η ομάδα μας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:30, στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, ρίχνεται και στη «μάχη» του πρωταθλήματος 2016-17 της Α1 ερασιτεχνικής Ε.Π.Σ. Πέλλας. Φιλοξενούμενη η ενισχυμένη Νίκη Καλής, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική παρουσία της στην πρώτη φάση του κυπέλλου.
Κάθε αρχή και δύσκολη; Σίγουρα, όταν μάλιστα στην ομάδα μας αυτή η "αρχή" φέτος έχει πολλές και διάφορες παραμέτρους... Όμως, κι αυτό είναι είναι αρχή και αξία και της διοίκησης και του τεχνικού τιμ και των παικτών, η ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν πρόκειται να υποτιμήσει αλλά και να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Γνωρίζουμε όλοι στο σύλλογο πολύ καλά, ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και δεν υπάρχει γενικότερα στο ποδόσφαιρο ομάδα θεωρητικά ή ουσιαστικά «εύκολη». Όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό, αλλά σε κάθε αγώνα, σε κάθε γήπεδο, με κάθε αντίπαλο, βασικός στόχος και βασική επιδίωξη, θα είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και το ταλέντο τόσο του τεχνικού τιμ, όσο και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και στις προθέσεις και την προσπάθεια της διοίκησης και όλων των μελών της με την φετινή της ιδιαίτερη μορφή της.
Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε φιλόδοξοι, αλλά παράλληλα και ρεαλιστές, θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της Πέλλας στο πλευρό μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την οικονομική, υλική, ηθική και αγωνιστική συνδρομή όλων! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: