Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Καυτό εξαήμερο στην Κρήτη στο συμπόσιο των swingers

Ζευγάρια από όλο τον κόσμο θα καταλύσουν σε 5άστερο ξενοδοχείο του νησιού, περνώντας "καυτές" νύχτες με ανταλλαγές συντρόφων και θεματικά πάρτι.Δεκάδες ζευγάρια από όλο τον κόσμο αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Κρήτη, δίνοντας το παρών στο φλογερό συμπόσιο για swingers, που θα λάβει χώρα σε 5άστερο ξενοδοχείο από την Δευτέρα έως τις 23 Οκτωβρίου.
Το τουριστικό πρακτορείο που διοργανώνει το "συμπόσιο" και το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο σε αυτό το είδος διακοπών, προωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πακέτο για 75 ζευγάρια, υποσχόμενο έξι "καυτές" μέρες.
Οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται από τις Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α.
Δεν λείπουν και οι συμμετοχές από την Ελλάδα, με ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας να ετοιμάζονται να ανταλλάξουν τους ερωτικούς τους συντρόφους σε θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο. Μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκά φορέματα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο είναι κάποιες από τις ιδέες που θα κληθούν να ακολουθήσουν πιστά οι swingers, κάνοντας τα πιπεράτα βράδια τους ακόμα πιο "καυτά".
Η τιμή του πακέτου φέτος ξεκινά από 1.299 ευρώ στο Superior Room και φτάνει τα 2.149 ευρώ το άτομο στη Junior-Suite.

Πηγή: News247.gr με πληροφορίες από cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: