Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα απέκτησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας προσηλωμένος στην πάγια εσχάτως τακτική του στην αναζήτηση και προτίμηση νεαρών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, απέκτησε ακόμη έναν φερέλπι νεαρό δίνοντας ευκαιρίες στο παρόν και επενδύοντας στο μέλλον, αυτή τη φορά στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο λόγος για τον 17χρονο Γιώργο Υφαντίδη, που με την σκληρή δουλειά και τα αξιόλογα σωματικά του προσόντα, αναμένεται με την αναμενόμενη εξέλιξή του, να απασχολήσει γιατί όχι και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών στο μέλλον.
Ο Γιώργος που έχει ύψος 1,84, τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται στον Φίλιππο Πενταπλατάνου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήμτα υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Μ.Α. Νέου Μυλοτόπου. Εδώ και 2,5 χρόνια γυμνάζεται ενταντικά υπό την επίβλεψη του επιτυχημένου και πολύπειρου προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Καλαϊτζή.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας τον καλοσωρίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία, με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.
Πλέον βαδίζοντας προς την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και του ρόστερ, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας κινείται ήδη στοχευμένα για την απόκτηση και 2-3 έμπειρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη, φιλόδοξη και άκρως ανταγωνιστική και την νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, καθώς και το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες και τις ομάδες όλων των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ότι να'ναι