Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας: Προκήρυξη, δήλωση συμμετοχής και συνυποσχετικό διαιτησίας ανδρικών πρωταθλημάτων 2017-18

Αναρτήθηκε η Προκήρυξη των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πέλλας, στην οποία μεταξύ άλλων προβλέπεται μία «καραμπόλα» ομάδων ανόδου σε όλες τις κατηγορίες(δευτεραθλητές, τριταθλητές, τετραθλητές κτλ), σε περίπτωση αδυναμίας κάποιων ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή. 
Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα παραπάνω πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν συμπληρωμένη με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, την έντυπη δήλωση συμμετοχής που τους δίνεται με μέριμνα της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 25-9-2017. Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής πρέπει να καταβληθεί στην Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ ως ετήσια συνδρομή του σωματείου και ως δικαίωμα συμμετοχής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα συνολικά το ποσό των 150,00 ΕΥΡΩ για την Α1 και την Α’ Ερασιτεχνική, των 100,00 ΕΥΡΩ για τη Β’ Ερασιτεχνική. Δίνεται η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής εφόσον υπάρχει η επιθυμία και η δυνατότητα, «Δευτέρων ομάδων», οι οποίες θα συμμετέχουν χωρίς ετήσια συνδρομή στην Γ' ερασιτεχνική κατηγορία, εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός ομάδων. Ο χρόνος υποβολής δήλωσης συμμετοχή των «Δεύτερων ομάδων» προσδιορίζεται μέχρι της 29-9-2017
Και φέτος διεξάγονται αγώνες play-offs και play-out σε Α1 και Α' ερασιτεχνική, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει η Προκήρυξη για κάθε κατηγορία. Σε ότι αφορά τους αγώνες play-offs της Α1, υπάρχουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες αφορούν τόσο τις βαθμολογικές διαφορές, όσο και τους αγώνες σε περίπτωση διεξαγωγής τους, με παλινωδίες και πισωγυρίσματα.
Επίσης στην Προκήρυξη προβλέπεται οι γηπεδούχες ομάδες, με την έννοια του κανονισμού, είναι εκείνες που αγωνίζονται στα δικά τους γήπεδα ή στα γήπεδα άλλων ομάδων ή φυσικών ή νομικών προσώπων, τα οποία, όμως, έχουν εξασφαλίσει οι ίδιες για αγώνες του πρωταθλήματος, έχοντας αναλάβει και την υποχρέωση να υπάρχουν στην διάθεση των διαγωνιζομένων, μέσα πρώτων βοηθειών και να μεριμνούν έγγραφα απευθυνόμενοι σε αρμόδιο φορέα, για την παρουσία ιατρού κατά την τέλεση των αγώνων τους. 
Σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος & κυπέλλου επιτρέπονται μέχρι τέσσερις αλλαγές ποδοσφαιριστών σε κάθε αγώνα. 
Η κλήρωση των αγώνων της Α1, Α’ και Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27-9-2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας. 
Πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί τελικός αγώνας SUPER CUP (Αγώνας ποδοσφαιρικής αλληλεγγύης) μεταξύ του πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας και του κυπελλούχου ποδοσφαιρικής περιόδου 2017/2018 για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή ΕΠΣ Πέλλας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους τραυματισθέντες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.
Σε περίπτωση που πρωταθλητής & κυπελλούχος ποδοσφαιρικής περιόδου 2017/2018 είναι η ίδια ομάδα τότε ο αγώνας SUPER CUP (Αγώνας ποδοσφαιρικής αλληλεγγύης), θα διεξαχθεί μεταξύ του πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας και του φιναλίστ του τελικού αγώνα κυπέλλου περιόδου 2017/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια: