Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Κι άλλον πολύτιμο και χρήσιμο «συνεργάτη» απέκτησε ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ακόμη έναν πολύ χρήσιμο, πρακτικό και οικονομικό συνεργάτη απέκτησε ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Μπορεί ο «σουηδός» να είναι πιο πληθωρικός και να μην αφήνει καμία γωνιά απάτητη, αναλαμβάνοντας την «κόμη» του γηπέδου ως βασική λειτουργία του, ο καινούργιος, ο «έλληνας», που είναι «γενετικά τροποποιημένος» πάνω σε ειδική πατέντα, θα αναλάβει τις γραμμές, τις διαστάσεις και τα όρια του.
Το νέο καροτσάκι διαγράμμισης φτιάχτηκε ειδικά για την ομάδα μας σε μηχανουργείο, με την ευγενική χορηγία και καθοδήγηση του Auto Service Πέλλα. Στην πρώτη του εμφάνιση χθες το πρωί στο γήπεδο, φρόντισε να δώσει τα διαπιστευτήριά του ενθουσιάζοντας όλους του παριστάμενους και δικαιολογώντας απόλυτα τους λόγους για τους οποίους κατασκευάστηκε. Τα πολύ κοστοβόρα χρώματα, οι συνήθεις αβαρίες, η συχνή συντήρηση και οι ατέλειες των διαγραμμίσεων, αποτελούν οριστικά παρελθόν. Πλέον με την χρήση γύψου, μαρμαρόσκονης και κάθε άλλου παρόμοιου συμβατού υλικού, επιτυγχάνεται οικονομία περίπου της τάξης του 75-80%(!!!), ενώ και η ταχύτητα διαγράμμισης και η εύκολη λειτουργία χρήσης του είναι αξιομνημόνευτες.
Καλορίζικος λοιπόν και ο νέος συνεργάτης, σώος και αβλαβής και «σιδερένιος» όπως είναι, να μας βγάλει κυριολεκτικά και μεταφορικά ασπροπρόσωπους! 
Τέλος κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους στον σύλλογο, προς στον χορηγό:







Δεν υπάρχουν σχόλια: