Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σύνδεσμος των φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για αρχαιρεσίες

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας καλεί τα μέλη του Συνδέσμου σε Γενική Συνέλευση στις 28 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, 10.30 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Όσα από τα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Ελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να υποβάλλουν γραπτά την υποψηφιότητά τους 5 μέρες το αργότερο πριν από την παραπάνω ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Η σχετική αλληλογραφία μπορεί να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου pella.sfam@gmail.com ή ταχυδρομικά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας (Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, 58005 ΠΕΛΛΑ), με την αναγραφή στο φάκελο «για το Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας».
Εάν δεν υπάρξει απαρτία την ορισμένη μέρα, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στον ίδιο τόπο, την ίδια μέρα, μετά από 1 ώρα, για τη διεξαγωγή της εκλογής, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα είναι παρόντα.
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
(Αιτήσεις μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: