Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στα γήπεδα του νομού Πέλλας

Το 2018 δεν μας επιφύλαξε κάτι διαφορετικό αγωνιστικά, από την εικόνα και την «γεύση» που μας άφησε το 2017. Οι διασυρμοί συνεχίζονται για Εσώβαλτα και Άψαλο και μαζί τους παραμένει χωρίς την παραμικρή διαφοροποίηση, η μηδενική βαθμολογική τους συγκομιδή για 10η συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1. Σήμερα «θύτες» τους ήταν Πρόμαχοι και Μάνδαλο αντίστοιχα... Ο Εθνικός Γ. μέχρι να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα, τα έβρισκε «σκούρα» στην Καλή, αλλά μετά την αποβολή των γηπεδούχων στο 60', κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει το τρίποντο. 
Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο οποίο και παραβρέθηκα, το Μελίσσι πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, επικράτησε της Κρύας Βρύσης που δείχνει να περνάει παρατεταμένη αγωνιστική κρίση. Οι φιλοξενούμενοι την φλύαρη κατοχή και υπεροχή, οι γηπεδούχοι τα γκολ και τις κλασικές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, με το τελικό 2-0 μάλλον να τους αδικεί. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ούτε μία απειλητική τελική προς το τέρμα του Μαντζούκη, ενώ οι γηπεδούχοι προς το τέλος έχασαν απίστευτες ευκαιρίες με τους Σιδηρόπουλο, Τουλγαρίδη, Τσάλμα και Σερέτη. Τα τέρματα για το Μελίσσι -ένα σε κάθε ημίχρονο περίπου στο ίδιο λεπτό- πέτυχαν, οι Μιχαηλίδης και Σιδηρόπουλος. Ακριβοδίκαιος ο κ. Σιδηρόπουλος, με προβλήματα ο πρώτος βοηθός κ. Μίλτσης που σε αρκετές φάσεις βρισκόταν αρκετά μέτρα πίσω από την φάση, με κορυφαία την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων, για την οποία υπάρχει υποψία οφσάιντ του σκόρερ. Απόλυτα δίκαιη η νίκη της κυνικής και πειθαρχημένης μεσοαμυντικά Δόξας, με τον Απόλλωνα να προβληματίζει ιδιαιτέρως με την σημερινή παρουσία του.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες πολλά τέρματα στους σημερινούς αγώνες, με σημείο αναφοράς αυτούς του 1ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής, όπου ξεχωρίζει η πολύ ευρεία νίκη των Σαρακηνών. Στην Αξό και το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου, μεταφορικά και ουσιαστικά ο προπονητής των γηπεδούχων πήρε το παιχνίδι, αφού ήταν εκτός των άλλων και ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Νίκης. Στη Νέα Πέλλα η τοπική ομάδα έσπασε το αήττητο του φιλοξενούμενου ΠΑΟΚ και πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά









Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 10η αγωνιστική
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 6-0
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-4
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 5-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ 2-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-4
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 11-0
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 6-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 3-3
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2-1
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 1-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 3-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 0-6

Δεν υπάρχουν σχόλια: