Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: «Έκλεισε» η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας

Η Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, ορίστηκε ως η πρώτη ημέρα της φετινής προετοιμασίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας στις 6 το απόγευμα, ενώ η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα.
Η παραμονή των περισσότερων ποδοσφαιριστών του περσινού πολύ ποιοτικού ρόστερ φαίνεται να επιτυγχάνεται και να έχει εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό, κάτι που εξαρχής αποτελούσε επιθυμία και στόχο της νέας Διοικούσας Επιτροπής, ενώ και οι στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις σε συνεργασία της επιτροπής μεταγραφών με τον προπονητή Γιάννη Χαρπίδη ώστε να επέλθει και η ουσιαστική ενίσχυση που επιθυμούν όλοι στο σύλλογο προκειμένου αυτός να πρωταγωνιστήσει, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι όσο διαρκεί η μεταγραφική περίοδος και τα οικονομικά το επιτρέπουν χωρίς «υπερβολές», οποιαδήποτε εξαιρετική και αναγκαία προσθήκη και μεταγενέστερα της ημερομηνίας αυτής και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα αφήσει αδιάφορο τον σύλλογο.
Η μεταγραφική φιλοσοφία δεν αλλάζει ούτε φέτος στον σύλλογο, με απόλυτη προτεραιότητα σε νεαρούς ταλαντούχους κυρίως ποδοσφαιριστές, αλλά και επιλογή κάποιων έμπειρων και ποιοτικών που θα τους πλαισιώσουν, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους υψηλούς φετινούς του στόχους που δεν είναι άλλοι, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι κι αυτή του κυπέλλου, έστω κι αν συμμετέχουν σ' αυτό οι τρεις ομάδες Γ' Εθνικής του νομού μας.
Οι μέχρι τώρα αποχωρήσεις αφορούν κυρίως ποδοσφαιριστές που έκαναν πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκαν με την ομάδα μας, κινώντας το ενδιαφέρον ομάδων που θα τους δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες τους σε ανώτερες κατηγορίες, όπως αυτές του Πέτρου Ντιντιλά στον Απόλλωνα Σμύρνης και του Γιάννη Β. Ρέκου στον Α.Σ. Γιαννιτσά. Επίσης υπάρχουν σκέψεις, κάποιοι νεαροί με την συγκατάθεσή τους, να δοθούν δανεικοί σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, ώστε να πάρουν αγώνες στα πόδια τους, αποκτώντας περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες.
Οι φιλικοί αγώνες που θα προγραμματίσει η ομάδα την περίοδο της προετοιμασίας, θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: