Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Νίκη Καλής (3-1)6-1. Λίγο πριν το χαμηλό βαρομετρικό Ορέστης, το πολύ «υψηλό»... Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος εμφανίστηκε στο γήπεδο της Πέλλας!

Παράσταση για ένα ρόλο σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας, αφού η εκπληκτική Πέλλα από το ξεκίνημα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Καλή και μ' ένα εκρηκτικό πρώτο ημίωρο «τέλειωσε» πολύ πρόωρα την αναμέτρηση και τις όποιες σκέψεις των φιλοξενουμένων για θετικό αποτέλεσμα. Φιλοξενούμενοι, που μέχρι σήμερα είχαν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τις επισκέψεις τους σε γήπεδα του Δήμου Πέλλας, με μια ισοπαλία στην Νέα Τραπεζούντα και μία νίκη στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών...
Δεν μπορείς να σταθείς πουθενά αλλού δίνοντας το ρεπορτάζ του σημερινού αγώνα, εκτός από τα καταπληκτικά διαστήματα με τις πολύ όμορφες ομαδικές προσπάθειες των γηπεδούχων, που έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και που σήμερα επιπλέον είχαν και δύο δεινούς εκτελεστές, τους Τάσο Μπρατσούδη(20',50' και 70') και Αλέξανδρο Γουστέρη(15' και 68'), κι επικουρικά τον Μαρίνο Τανταλίδη(27') σ' έναν πιο επιτελικό ρόλο, που εκμεταλλεύθηκαν ιδανικά μερικές από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, κάτι που δεν έγινε πριν λίγες μέρες στην Καλή με τον πρόωρο αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου. Οι δύο επιθετικοί της Πέλλας πέτυχαν τα πέντε από τα έξι γκολ συνολικά των γηπεδούχων, ενώ δημιούργησαν και πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα της Νίκης, που δεν έβρισκε τρόπο με αλλαγές είτε εσωτερικά, είτε από τον πάγκο να τους σταματήσει. Όλα τα σημερινά τέρματα της Πέλλας είχαν την δική τους ομορφιά, άλλοτε σε δημιουργία και άλλοτε σε εκτέλεση. Άριστα στημένη και με καλή διαχείριση η Πέλλα στο γήπεδο, με το σύνολο των ποδοσφαιριστών της σε καλή μέρα και υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφτασε σε μια πολύ άνετη και δίκαιη νίκη.
Η Νίκη που έδειξε σήμερα ότι ξόδεψε πολύ ενέργεια την περασμένη Τετάρτη και που φάνηκε κάπως στο παιχνίδι μετά το 3-0, όταν αντέδρασε και μείωσε αρχικά με ατομική προσπάθεια και πλασέ του «κακού δαίμονα» της Πέλλας Ρίτε στο 40' και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου όταν δημιούργησε κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ρίτε και Snalla, αλλά με την αναμέτρηση ήδη να έχει πάρει τον δρόμο της για την εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, που σκόραραν και ανέβαζαν τον δείκτη του σκορ, όποτε το επεδίωκαν απαιτητικά σε κομβικά χρονικά σημεία. Η αήττητη μέχρι σήμερα εκτός έδρας Καλή, κατέβηκε στο γήπεδο μάλλον με περισσότερη ποδοσφαιρική «αφέλεια» απ' ότι θα περίμενε κανείς μετά το παιχνίδι του κυπέλλου και το πλήρωσε χάνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το ξεκίνημα.
Η διαιτητική τριπλέτα είχε καλές στιγμές σε κάποιες δύσκολες φάσεις, είχε όμως και τα λάθη της σε κάποιες σχετικά ευκολότερες, με τον κ. Μπουρλούτσκι να δείχνει πέρα του δέοντος «σεβασμό» και «κατανόηση» στην διαφαινόμενη συντριβή των φιλοξενουμένων μετά το γρήγορο 3-0. Ένα πέναλτι ζητάει ο Μ.Α. Πέλλας σε μαρκάρισμα πάνω στον Γουστέρη... Παράπονα κι από τη Νίκη Καλής για το ένα από τα έξι γκολ της Πέλλας, με την υποψία οφσάιντ...
►Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχεται τις Αμπελειές, ενώ η Καλή την Αξό.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Αβραάμ, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Τανταλίδης, Μαντζανάς(Σιαματάς 65'), Τοπάλης(Ζούζουλας 60'), Μπρατσούδης(Πιτσάρης 80'), Γουστέρης(Στάγκος 72'), Μπουράκης.
Νίκη Καλής(Αλεξανδρίδης): Λεοντιάδης, Ιγνατιάδης, Γαργάλας, Σαρίδης, Πληκαδίτης, Ταρπάνης(Γιαννουσίδης 70'), Γιακαμόζης Σ., Gjoka, Snalla(Παπουτσής 65'), Ρίτε, Ματεντζόγλου(Γιακαμόζης Α. 30').

Μια προσφορά του





























Δεν υπάρχουν σχόλια: