Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Αποτελέσματα αγώνων το Σάββατο στην Ε.Π.Σ. Πέλλας

Αποτελέσματα που δεν προκάλεσαν έκπληξη σε κανέναν, εμφανίστηκαν στους δύο σημερινούς αγώνες της Α1. Στην Νέα Τραπεζούντα ο Εθνικός άτολμος γνώρισε την δίκαιη ήττα από την ανώτερη Θύελλα Σαρακηνών, ενώ στην Αξό η τοπική Νίκη με τον Ακρίτα Σωσάνδρας, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. 
Στα Γιαννιτσά οι Σαρακηνοί πατούσαν πολύ καλύτερα στο πρώτο μέρος και χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες παρά κάποια καλά σουτ από μέση απόσταση, κατάφεραν να προηγηθούν στο 20' με κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου ύστερα από δύσκολη απόκρουση του Καμπαλή, ενώ ο Εθνικός τόσο πριν όσο και μετά το γκολ των φιλοξενουμένων, είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου παθητικό ρόλο, έστω κι αν στο πιο απαιτητικό του πεντάλεπτο, δημιούργησε κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες να φέρει στα ίσια το παιχνίδι, στην μία μάλιστα απ' αυτές στάθηκε άτυχος, αφού το δυνατό σουτ του Φλαρούντζου χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαβάση, με την μπάλα να απομακρύνεται στην συνέχεια από τους αμυντικούς.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός  πήρε τον έλεγχο όμως μόνο στα 3/4 του γηπέδου, υστερώντας εμφανώς στο δημιουργικό κομμάτι, εντελώς ακίνδυνος και άτολμος δεν κατέγραψε κάποια σοβαρή ευκαιρία, όταν αντικαταστάθηκε μάλιστα και ο πιο δραστήριος επιθετικός του Χατζηστεφάνου, δεν έβρισκε τρόπους να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Παρόλη την μέτρια απόδοση και τα πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, οι Σαρακηνοί ήταν αυτοί που δημιούργησαν 2-3 αξιόλογες ευκαιρίες με τους Κίτσα και Παπαδόπουλο, πριν ο Γκέσιος με ωραία προσπάθεια και εκτέλεση στο 80', «κλειδώσει» τη νίκη επιτυγχάνοντας το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Επαγγελματική νίκη για τους Σαρακηνούς που για ακόμη ένα παιχνίδι δεν έθελξαν με την ομαδική τους απόδοση, παρά μόνο με κάποιες ατομικές προσπάθειες των ποιοτικών ποδοσφαιριστών τους, που στάθηκαν αρκετές όμως για να τους χαρίσουν το σημαντικό τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Προβληματισμός και εκνευρισμός στον μέτριο και φοβισμένο Εθνικό, που γι' αλλού ξεκίνησε κι αλλού η εξέλιξη του πρωταθλήματος τον πάει, έχει πλέον να διαχειριστεί εκτός από την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση που έχει περιέλθει με τα άσχημα αποτελέσματα και την καθόλου πειστική αγωνιστική εικόνα που δείχνει σ' αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που δεν συνάδουν με την οικονομική ευρωστία, την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση και τις υψηλές φιλοδοξίες και προσδοκίες που δημιούργησε ο σύλλογος την καλοκαιρινή περίοδο.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες πολλά γκολ στον 2ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής, με θύματα όμως γειτονικές μας ομάδες, αφού Νέα Πέλλα και Άθυρα γνώρισαν πολύ βαριές ήττες σε Αραβησσό και Κρύα Βρύση αντίστοιχα. Τέλος στο ντέρμπι της γειτονιάς μας για τον 2ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής, Δυτικό και Ραχώνα, συμβιβάστηκαν στο τέλος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 4η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-2
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 5-0
ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 4-1
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 6-3
ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 6-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 0-4
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 3-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 1-1






Δεν υπάρχουν σχόλια: