Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δημοτική Παράταξη "Πέλλα Μπροστά": Το αίτημα για απαλλαγή δημοτικών τελών και η θέση της παράταξης για το αναβληθέν δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο

Αρχική η τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης "Πέλλα Μπροστά" σχετικά με την αποχή από το δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020.
Με την παρούσα ανάρτηση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του δήμου Πέλλας ότι προχωρήσαμε στην αποχή από το δημοτικό συμβούλιο της 24ης Μαρτίου 2020 το οποίο η διοίκηση του δήμου ήθελε να πραγματοποιήσει δια περιφοράς. Η θέση μας ήταν, ότι τόσο σημαντικά θέματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται στο «πόδι» και χωρίς να υπάρχει ένας δημοκρατικός διάλογος. Μπορεί οι κείμενες διατάξεις να προβλέπουν την συνεδρίαση δια περιφοράς, προβλέπουν όμως και την συνεδρίαση μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων (https://epresence.gov.gr) όπου δημιουργήθηκε από το ελληνικό δημόσιο για την κάλυψη αναγκών διεξαγωγής συνεδριάσεων. Την διεξαγωγή τέτοιας συνεδρίασης, μέσω τηλεδιάσκεψης προτείναμε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.
Και το αίτημα της δημοτικής παράταξης "Πέλλα Μπροστά" το οποίο απεστάλη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια: