Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Οριστικό φινάλε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Οριστική διακοπή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αποφάσισαν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες σε χώρες της Ευρώπης. Αυτό που αναμένεται πλέον, είναι να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό ομάδων. 
Οριστική διακοπή στην Αγγλία για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα
Η ψηφοφορία έγινε και η National League από το μεσημέρι της Τετάρτης έχει πλέον διακοπεί οριστικά για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Με πολύ σοβαρή εξέταση των δεδομένων θα παρθούν οι αποφάσεις για προβιβασμό και υποβιβασμό...
Η National League ενημέρωσε πως το 90% των ομάδων που αγωνίζονται στις κατηγορίες της ψήφισαν υπέρ της άμεσης διακοπής της αγωνιστικής περιόδου λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.
Από αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται πλέον να διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ορισμένες ομάδες δεν έχουν ψηφίσει ακόμα και πως η 5η και η 6η κατηγορία ζήτησαν να υπάρξει ανατροπή της απόφασης, «δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κάτι», όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Λίγκας των ερασιτεχνικών στρωμάτων.
Σε ό,τι αφορά τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς, αυτοί θ' ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα έπειτα από πολύ προσεκτική ανάλυση των δεδομένων από τα πρωταθλήματα. Ειδικά από τη στιγμή που κρίνεται άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες και τη LeagueTwo...
Τέλος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στην Ολλανδία
Την απόφαση να ακυρώσει τη σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας πήρε η ομοσπονδία της Ολλανδίας, εκδίδοντας μάλιστα και την σχετική ανακοίνωση.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα υπάρξουν υποβιβασμοί ή προβιβασμοί, κάτι που θα διευθετηθεί το επόμενο διάστημα.
Τέλος για φέτος τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στην Γαλλία
Οριστική διακοπή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της χώρας ανακοίνωσε η ομοσπονδίας της χώρας.
Σε μία μάλλον αναμενόμενη απόφαση προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα, προχώρησε στην οριστική διακοπή της φετινής σεζόν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η χώρα παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αφού οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 17.000.
Για το μέλλον των δύο πρώτων κατηγοριών, δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση, σε ό,τι αφορά την επανέναρξή τους.
Πηγή: gazzetta.gr, sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: