Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη του Συνδέσμου Ελληνογερμανικής Φιλίας στην πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ



Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελληνογερμανικής Φιλίας «Μέγας Αλέξανδρος» Κρύας Βρύσης- Γιαννιτσών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ι. Παπαστοϊτση και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρ. Γερμανίδη και Στ. Τουμπέκη, επισκέφθηκε στο γραφείο της, τη νέα Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κα Ηλιάνα Λαγομάτη. 
Η επίσκεψη αυτή είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, προκειμένου να γίνει η αλληλογνωριμία και να εκφρασθούν οι ευχές του Συνδέσμου προς την κα Λαγομάτη. Όμως πρέπει να σημειωθεί ότι διεξήχθη μια μακρά και ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά την οποία ο κ. Παπαστοϊτσης είχε την δυνατότητα να ενημερώσει την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για τις προσπάθειες και το έργο του Συνδέσμου, από της ιδρύσεώς του πριν 22 χρόνια από 30 κατοίκους της Κρύας Βρύσης, μέχρι και σήμερα και να έχει συναντήσεις, είτε με επισκέψεις, είτε με τα βιβλία του, με τον εκτός Ελλάδος Ελληνισμό, σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. 
Η κα Λαγομάτη από την πλευρά της, υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία με τον Σύνδεσμο και παρέλαβε τον φάκελο με ενδεικτικά στοιχεία των δραστηριοτήτων και την έκδοση «Ελληνική Κληρονομιά- Ελληνική Ορθόδοξος Διασπορά στην Ουγγαρία 17ος -19ος Αιώνας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: