Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δεύτερη νίκη των "Ικάρων" Γιαννιτσών στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Η Δεύτερη νίκη της Ακαδημίας μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών είναι γεγονός στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Αυτή τη φορά  η ομάδα της πόλης λύγισε την αντίσταση του Πολυκάστρου με τελικό σκόρ το 68- 53 .Μετά τον αγώνα η τεχνικός των Ικάρων Γιαννιτσών Νίκος Σπόντης  μίλησε για την νίκη του παιδικού τμήματος:
«Στην καλύτερη - μέχρι τώρα- φετινή μας εμφάνιση καταφέραμε και πήραμε το ροζ φύλο αγώνα  και αυτό μας χαροποίησε γιατί πραγματικά το αξίζαμε προηγούμενοι συνεχώς με 15 πόντους διαφορά. Είχαμε σχετικά  καθαρό μυαλό στην επίθεση αλλά ολιγωρίες  στην άμυνα , απόρρεια ότι δεν  ακολουθήσαμε πιστά  την τακτική μας. Η τύχη  και οι ικανότητες όμως ήταν μαζί μας. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας   που ήταν πρωταγωνιστές- σε σχέση με το διαιτητή του αγώνα που έκανε ότι μπορούσε για να μας αποσυντονίσει-  και συγχαρητήρια στην ομάδα του Πολυκάστρου  για την προσπάθεια. Πιστεύω ότι έγινε ένα ωραίο  ματς».
«Αφιερώνουμε τη  δεύτερη νίκη σε όλη την οικογένεια των Ικάρων...." δήλωσε ο  έτερος προπονητής Σερέτης Θεολόγος.".... Είναι μια αρκετά καλή αρχή.  Από τη Δευτέρα όμως σταματάμε τους πανηγυρισμούς και κοιτάμε το υπόλοιπο πρωτάθλημα, μιας και ο δρόμος είναι μακρύς...".


Δεν υπάρχουν σχόλια: