Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Άσπρο - Πέλλα (2-0)2-1 - Τα αποτελέσματα της Boxing Day στην Ε.Π.Σ. Πέλλας

Η ομάδα μας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα «ποδοσφαιρικά αξιοπρεπής και τσαμπουκαλεμένη» σε μια δύσκολη έδρα, έχασε στα «σημεία», αλλά το σημαντικότερο πάλεψε και πίεσε κυρίως στο δεύτερο για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. 
Στο ξεκίνημα με το σκορ στο 0-0 και πριν το μέτριο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μας δέχθηκε τα δύο τέρματα από τους Δημητριάδη στο 20' και Πλατάκη στο 30', είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καραμούζα. 
Στο δεύτερο η Πέλλα καλύτερη από τους γηπεδούχους, όχι μόνο δεν επέτρεψε ευκαιρίες και φάσεις στο Άσπρο, μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Καραμούζα από κόρνερ στο 85', είχε μάλιστα και τριπλή κλασική ευκαιρία με τον Γεωργιάδη στο 90 για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα', με τον τερματοφύλακα να κάνει σωτήριες αποκρούσεις. 
Να σημειωθεί ότι και σήμερα η Πέλλα είχε να αντιμετωπίσει αρκετές και σοβαρές ελλείψεις, αφού Σταυρακάκης, Νουσιόπουλος και Μπρατσούδης, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, δεν έδωσαν το αγωνιστικό παρόν.
Χωρίς σοβαρά προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα.

Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Παναγιωτέλης, Τόζογλου, Καμπούρης, Ριζόπουλος Χαχαμίδης, Γεωργιάδης, Μπουράκης, Χωραφάς(Παλιάικος), Βόλκος(Σιάγκας), Καραμούζας

Τα σημερινά αποτελέσματα
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι για την Α1, η Νέα Πέλλα δεν κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο και δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Εξαπλάτανο. Στις μικρότερες κατηγορίες το σκορ της ημέρας στο Σταυροδρόμι από την τοπική ομάδα. Ας δούμε τι έγινε σήμερα στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Μ.Α. Ν. Πέλλας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Αναγέννηση Δωροθέας - Άρης Νησίου 0 - 0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρης Αμπελείων - Δόξα Μαυροβουνίου 3 - 1
Άρης Παλαιφύτου - Δόξα Π. Μυλοτόπου 1 - 1

Φίλιππος Σταυροδρομίου - Α.Ε. Καρυώτισσας 6 - 1
ΠΑΟΚ Αραβησσού - Μ.Α. Αρσενίου 3 - 2
 Νίκη Καλής - Νίκη Αξού 3 - 2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Γραμματικού - Άρης Θεοδωρακίου 2 - 2
Ακρίτας Σωσάνδρας - Μακεδονικός Μεσημερίου 2 - 0
Α.Σ. Άγρας - ΠΑΣ Ξιφιανής 2 - 4

Δεν υπάρχουν σχόλια: