Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΪΜΠΛΕ: ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΩΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Τις απειλές, τις κινδυνολογίες και τις κυνικές παρεμβάσεις επιστράτευσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κάλεσε την Ελλάδα να συνεχίσει τις «μεταρρυθμίσεις», σημειώνοντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται το Σάββατο (27/12) στην εφημερίδα Bild ότι «κάθε νέα κυβέρνηση» πρέπει να «σεβαστεί» τις δεσμεύσεις των προκατόχων της.
Στην εν λόγω συνέντευξη, δεν ξέχασε επίσης να προσθέσει, για να καταλάβουν την ουσία των απειλών του και οι πιο αδαείς, πως αν η Ελλάδα «διαλέξει μια άλλη κατεύθυνση, θα είναι μια δύσκολη κατάσταση», ενώ όσον αφορά το ζήτημα του χρέους που πνίγει την ελληνική οικονομία σημείωσε πως «οι νέες εκλογές δεν αλλάζουν το ελληνικό χρέος. Κάθε νέα κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί από τους προκατόχους της».
Τέλος, σε μια προφανή προσπάθεια να κάνει υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνει η χώρα, ενώ πρώτα έχει κινδυνολογήσει για το "κακό" μέλλον που την περιμένει, Ο Β. Σόιμπλε, ανέφερε ακόμα πως από το 2009, η Ελλάδα έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο. Πρέπει να έχουμε περισσότερο σεβασμό για αυτό». Σεβασμό που τον επιδεικνύει εκτοξέυοντας απειλές και υποδείξεις...
Πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: