Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ


ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 86-75
Άλλη μια θετική εμφάνιση για την ομάδα της Έδεσσας απέναντι στην πολύπειρη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης την περασμένη Κυριακή, παρά την ήττα. Οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού μπήκαν στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία και δεν φοβήθηκαν τα πρωτοκλασάτα ονόματα των πρώην διεθνών Γιαννούλη, Γιαννουζάκου και Κέκελη στους οποίους στηρίζεται η γηπεδούχος ομάδα τη φετινή χρονιά. 
Βρίσκοντας λύσεις από τον βασικό κορμό της η ομάδα του Γιώργου Μίλτση κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο υπολειπόμενη μόλις δύο πόντους(43-41).   
Η διαιτησία μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ιδιαίτερα ανεκτική στη συμπεριφορά κάποιων παικτών της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι διαμαρτυρόντουσαν συνεχώς και συμπεριφερόντουσαν με αντιαθλητικό τρόπο στους φιλοξενούμενους. 
Στο τρίτο δεκάλεπτο με την πίεση για το αποτέλεσμα να είναι εμφανής στους παίκτες του Ηρακλή,  η κατάσταση έφυγε από τον έλεγχο των διαιτητών με αποτέλεσμα να χαλάσει η καλή εικόνα του παιχνιδιού. Ο Ηρακλής κατάφερε να σχηματίσει διαφορά διψήφιου αριθμού πόντων με το κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου εκμεταλλευόμενος τα «υπερβολικά» σφυρίγματα του διαιτητικού διδύμου που φαίνονταν αδύναμοι να «ελέγξουν» τις διαμαρτυρίες των Γιαννούλη και Γιανουζάκου. 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανεδεσσαϊκός προσπάθησε και μείωσε στους έξι πόντους τη διαφορά, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. 
Χαρακτηριστική η είσοδος του προπονητή των γηπεδούχων εντός αγωνιστικού χώρου με το παιχνίδι να «παίζεται» ακόμη,  που και αυτή έμεινε ατιμώρητη. 
Δεκάλεπτα: 1ο(21-18), 2ο  (22-23) 43-41 ημίχρονο, 3ο(23-13)66-54, 4ο (20-21) 86-75 τελικό.
Ηρακλής Κοζάνης (Τζιλίνης): Γίδαρης, Τσακμάκης 14, Δάλλας, Σιδέρης 2, Δούμας, Κόμαρης, Κέκελης 3 (1), Αζής, Παπούλιας 2, Τσιλιγιάννης, Γιαννουζάκος 19 (3), Γιαννούλης 46.
Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Στρέπκος 8, Σπανός 9 (1), Κληντσάρης 2, Δημητρόπουλος 12, Μάρκου, Χρήστου, Τσάμης 7, Μακρόπουλος 17 (3), Παζάρκας, Καρνάβας 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια: