Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Λουτράκι - Πέλλα (1-1)1-4. Πολλά τα «κιλά» της Πέλλας για το Λουτράκι... Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων και οι 4 τελευταίες αγωνιστικές

Η ποιότητα και η ανωτερότητα της Πέλλας βγήκαν σήμερα στο χορτάρι του γηπέδου του Λουτρακίου και ως φιλοξενούμενη χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα πέτυχε μια σημαντική όσο και ευρεία νίκη γοήτρου.
Η Πέλλα καλύτερη σε όλη τη διάρκεια σ' ένα ματς που δεν αντέχει και μεγάλη κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής ακόμα και όταν το σκορ στα πρώτα 70 λεπτά ήταν ρευστό και ισόπαλο 1-1. Το Λουτράκι ήθελε αφού έπαιζε έναν από τους «τελικούς» παραμονής, όμως υστερούσε σε όλους τους τομείς και μοιραία γνώρισε την ήττα. Η Πέλλα παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 3ης τιμητικής θέσης, μαζί με τον Εξαπλάτανο που δείχνει μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια και τον Εθνικό που φιλοδοξεί κι αυτός.
Οι σκόρερς για την Πέλλα Μπουράκης(10'), Γάκης (70', 85', 90'), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για το Λουτράκι ο Βασιλόπουλος με πέναλτι(20').
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Καραγιάννης(Στάγκος), Σταυρακάκης(Παλιάϊκος), Σιαματάς, Παναγιωτέλης, Παπαδόπουλος(Καραπίττας), Καμπούρης, Μπουράκης, Γάκης, Σαλίκας, Καρασμάνης.

Τα αποτελέσματα είναι μια προσφορά

Ο Εθνικός Γ. νίκησε το Μάνδαλο και έμεινε στο κυνήγι της τιμητικής πρώτης 4αδας, ενώ ο Εδεσσαϊκός πέρασε εύκολα από το Άσπρο που σήμερα έμεινε στο γήπεδο μέχρι τέλους. Η Άψαλος πέτυχε σημαντική νίκη επί των Προμάχων και ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο. Πολλά τέρματα στις χαμηλότερες κατηγορίες με το σκορ της ημέρας να διαμορφώνεται στο Νέο Μυλότοπο από το Σταυροδρόμι. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι τελευταίες 4 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος:

Α1 ερασιτεχνική
Εθνικός Γιαννιτσών - Δόξα Μανδάλου 2 - 1
Ηρακλής Άσπρου - Εδεσσαϊκός 0 - 4
Όλυμπος Αψάλου - Α.Σ. Πρόμαχοι 5 - 1

Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Μ.Α. Άρνισσας - ΠΑΟ Κερασιάς 0 - 4
Μ.Θ. Λυκοστόμου - Πολυκάρπη & Μοναστηράκι 1 - 3
Ελπίδα Έδεσσας - Δόξα Μαυροβουνίου 1 - 1
Ένωση Τσάκων - Ευρωπός Φούστανης 0 - 3
Νίκη Βορεινού - Δόξα Μεγαπλατάνου 0 - 6

Α ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου - Φίλιππος Σταυροδρομίου 0 - 7
Μ.Α. Δροσερού - Νίκη Αξού 1 - 0
Άρης Παλαιφύτου - Φίλιππος Γιαννιτσών 1 - 3

Β ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Αναγέννηση Λιποχωρίου - Απόλλων Ραχώνας 2 - 1

Γ Εθνική
Εορδαϊκός 2007 – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1960 0 – 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: