Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός έδρας νίκη των παμπαίδων των "Ικάρων" Γιαννιτσών στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών και συγκεκριμένα τα αγόρια του τμήματος  παμπαίδων (γεννηθέντες το 2002-03) επί του Ευάθλου Πολυκάστρου με σκορ 31-56, στα πλαίσια του  αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ...
Το παιχνίδι δεν είχε διακυμάνσεις και εναλλαγές στο σκορ, αφού η νίκη έδειξε να "κλειδώνει"  από νωρίς  για την Ακαδημία των Γιαννιτσών  παρά την χρησιμοποίηση των νεότερων παικτών -σε μια όμορφη κίνηση ευ αγωνίζεσθαι του Κόουτς Σπόντη Νίκου προς τους γηπεδούχους- και  τη  φιλότιμη  προσπάθεια του  νεανικού και μαχητικού συνόλου του Ευάθλου που έψαχνε την εντός έδρας νίκη.
Σπόντης Νίκος("Ίκαροι"): "...Η ομάδα έχει στελεχωθεί από αρκετούς νεαρούς μπασκεμπωλίστες  και παρόλο που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία από επίσημα πρωταθλήματα ,  κατέθεσαν σήμερα  την ψυχή τους γιατί αγαπούν την φανέλα μας. Το πίστεψαν, μπήκαν δυνατά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα  μιά καλή εμφάνιση.
Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί με όλα αυτά τα παιδιά. Παρά το τελικό σκορ τα παιδιά πρέπει να συνηδητοποιήσουν ότι  προσπαθούμε να κάνουμε βήματα παρακάτω, αποκομίζοντας  εμπειρίες. Είναι ανάγκη βέβαια να κερδίζουμε  και  εκτός έδρας παιχνίδια  γιατί ενισχύεται η ψυχολογία μας αλλά ο απώτερος σκοπός είναι να  διορθώνουμε τα λάθη μας και να   συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε την αντίπαλη ομάδα  για την  φιλοξενία και ελπίζω και να την ανταποδώσουμε....".
Σερέτης Θεολόγος("Ίκαροι"): ".... Είχαμε αρκετό  άγχος σήμερα άσχετα εάν αυτό δεν επηρέασε τον αγώνα.  Ακολουθούν βέβαια και άλλα παιχνίδια  που  θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την μπασκετική μας πρόοδο και να φανούμε πιό έτοιμοι. Το ματς  μπορεί να μην ήταν αμφίρροπο   και  να κρίθηκε  αρκετά νωρίς αλλά  δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι από την σοβαρότητα που επέδειξαν οι νεαροί μας αθλητές.  Σε όλη τη διάρκεια του ματς είχαμε καλύτερες επιλογές και νομίζω  κερδίσαμε δίκαια απέναντι στους ελπιδοφόρους παίκτες του Πολύκαστρου που τους ανήκει όλο το μέλλον.Συγχαρητήρια σε όλους!...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: