Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μακεδονικός Έδεσσας 3 - 1 Φίλιππος Φλαμουριάς

Με μέτρια εμφάνιση αλλά αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα ο Μακεδονικός Έδεσσας κέρδισε τον Φίλιππο Φλαμουριάς και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ και των 3 γκολ ήταν ο νεοαποκτηθείς Γιώργη.
Το παιχνίδι άρχισε με γκολ για τον Μακεδονικό μόλις στο 9' με τον Γιώργη, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Ρέτζια. Στο 29' η Φλαμουριά απείλησε με τον Τότλη αλλά ο Γιόντης δήλωσε παρών. Στο 37' ο Ρέτζιας άλλαξε πλευρά στον Βαρτέσκα και αυτός μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 45' ο Φανόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ μέσα από την περιοχή που τελικά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ότι δεν κατάφερε ο Φανόπουλος το κατάφερε ο Κεσκινίδης Χ. με προβολή μετά από φάουλ του Μπουρδάνη. Στην επόμενη φάση ο Μακεδονικός ξαναπήρε κεφάλι και πάλι με τον Γιώργη με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από πάσα του Τζηκόπουλου. Στο 79' ο Φανόπουλος σε τετ-ατετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιώργη έγραψε το τελικό 3-1 με σουτ εκτός περιοχής ενώ προηγήθηκε πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ αυτού και των Ρέτζια-Τζηκόπουλου. Οι βυσσινί πλέον βρίσκονται στην 3η προνομιούχο θέση  και αν καταφέρουν να πάρουν τα δύο τελευταία ματς με Γραμματικό (εκτός) και Περίκλεια (εντός) θα διεκδικήσουν την άνοδο σε αγώνα μπαράζ.
Η διαιτησία των Βαμβακά Κ.-Κουκούλη Σ.-Σιώνη Μ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης (60' Κιουρτζίδης Β.), Γάτσης, Πέτκος, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας (81' Ράικος), Τζηκόπουλος.
Φίλιππος Φλαμουριάς: Τσούτσας, Σωτήρτσης, Τελιανίδης, Αλεξιάδης, Κεσκινίδης Σ., Γώγος, Φανόπουλος, Κίτσος, Τότλης, Κεσκινίδης Χ., Μπουρδάνης.

Το βίντεο είναι από το edessanews.gr το οποίο ευχαριστούμε για την κάλυψη του αγώνα.
Μακεδονικός Έδεσσας - Φίλιππος Φλαμουριάς 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: