Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Α1 ερασιτεχνική - 25η Αγωνιστική: Μ.Α. Πέλλας - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 5 το απόγευμα, φιλοξενεί στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας την Αναγέννηση Γιαννιτσών, για την 25η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας. Πρόκειται για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας και προτελευταίο του φετινού πρωταθλήματος και φυσικά κάθε άλλης επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας.
Ο Μ.Α. Πέλλας φέτος αποτέλεσε ίσως την πιο ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας, αλλά οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του συλλόγου δεν σταματούν σ' αυτό. Θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και αισιοδοξεί να τα καταφέρει κερδίζοντας τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο που φιλοξενεί την Αναγέννηση Γ.. Η ομάδα μας δείχνει καλό πρόσωπο και χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια, δεδομένων των αγωνιστικών συνθηκών και της χρονικής περιόδου που διανύουμε. Στόχος μόνο η νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην έδρα της και μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της, που αναμένεται τουλάχιστον σ' αυτό το παιχνίδι, να μην δείξει την αδιαφορία των προηγούμενων και να παραβρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Πέλλας στηρίζοντας την ομάδα μας.
Η Αναγέννηση κυρίως από τα μισά του δευτέρου γύρου, είναι από τις ομάδες που κάνουν πορεία «πρωταθλητισμού», έχοντας απολογισμό στα τελευταία έξι παιχνίδια της, πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με τέρματα 13-4! Είναι η νεαρότερη και η απειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά με την πάροδο του χρόνου, έδειξε να εξοικειώνεται και να προσαρμόζεται στην «ανδρική» κατηγορία και όχι μόνο να παίρνει αποτελέσματα, αλλά συγχρόνως να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα που δεν πετάει ποτέ «λευκή πετσέτα παλεύοντας μέχρι το τελικό σφύριγμα, ακόμα κι όταν όλες οι συνθήκες ή η εξέλιξη του αγώνα είναι εις βάρος της.
Υπάρχουν οι προδιαγραφές για ένα πολύ καλό παιχνίδι, από δύο ποιοτικές, νεανικές και φιλόδοξες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: