Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

'Πόλεμος' κυβέρνησης - ΝΔ για το μήνυμα του πρωθυπουργού

Νέα επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό, με αφορμή το μήνυμά του για την Πρωτομαγιά. Η Νέα Δημοκρατία εγκαλεί τον κ. Τσίπρα για “λίγη σεμνότητα και επαφή με την αλήθεια”, ενώ όπως σημειώνει οι μόνοι εργαζόμενοι που ωφελήθηκαν της περιόδου Τσίπρα είναι  “τα στελέχη της κομματικής του νομενκλατούρας”.
Μάλιστα σημειώνει ότι η πραγματικότητα είναι πως "οι ελαστικές σχέσεις εργασίας έγιναν πλειοψηφία, ενώ χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό".
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Νέα Δημοκρατία:
"Η πραγματικότητα είναι ότι επί των ημερών του κ. Τσίπρα τα εισοδήματα των εργαζομένων μειώθηκαν.
Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας έγιναν πλειοψηφία.
Χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.
Η πτωτική πορεία της ανεργίας ανεκόπη.
Χιλιάδες επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία ή τις επιχειρήσεις τους. Και όσοι επιβίωσαν στενάζουν από την υπερφορολόγηση.
Οι μόνοι ωφελημένοι εργαζόμενοι της περιόδου Τσίπρα είναι τα στελέχη της κομματικής του νομενκλατούρας.
Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα...".
Τζανακόπουλος: Πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ «Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;», γράφει στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχόλιο της ΝΔ για το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.
Μακάριος Λαζαρίδης: Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε Άμεση ήταν η απάντηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος σημείωσε:
«Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos».

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: