Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τα σαββατιάτικα αποτελέσματα στην Ε.Π.Σ. Πέλλας

Οι νεοφώτιστες Θύελλα Σαρακηνών και Άρης Νησίου, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν, ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α1, ενώ ο πιο έμπειρος Εθνικός Γιαννιτσών έπεσε «θύμα» της πρεμιέρας, παραχωρώντας ισοπαλία στην αξιόμαχη Νίκη Καλής.
Ο Εθνικός σε ματς που παρακολουθήσαμε, μπορεί να ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σπατάλησε όμως σε 4-5 περιπτώσεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Χατζηστεφάνου, Ζαφειρίου, Κούμπου και Φλαρούτζο και το πλήρωσε με την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών, αφού η παθιασμένη και καλοστημένη μεσοαμυντικά Νίκη Καλής, προηγήθηκε και διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, έστω κι αν δεν δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε ελάχιστα, πήρε στο τέλος αυτό που έψαχνε και επιθυμούσε. Τα τέρματα πέτυχαν ο Κωστίκας στο 50' για την Καλή με σουτ, όταν πήρε το πλεονέκτημα μετά από δύσκολη απόκρουση του Καμπαλή και ο Χατζηστεφάνου στο 65' με κοντινή προβολή για τον Εθνικό μετά από ωραία προσπάθεια και χαμηλή σέντρα-πάσα του Κούμπου.
Για την Α' κατηγορία που επίσης είχε πρεμιέρα, «βρετανικό» σκορ και ανάλογη εξέλιξη εμφανίστηκε στην Αραβησσό, όπου ο φιλόδοξος φέτος Άρης Αθύρων, απέδρασε με το διπλό με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 1η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-1
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 1-0
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 3-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 2-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 4-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 3-4
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: